Toysdaily 玩具日報

樓主: Gundam@EFSF

[分享討論] 機動戰士AGE 第49話最終回【解脫了.. 】 集中討論區

回復 389# 小櫻

強勁機設, low tech防衛; 步兵攻城, 話咁快, 得左.... :34: .... 吹咩.... :45: ..... 真係比佢吹漲..... :30:
Unbelievable nonsense script! Worse than pekamon.
行星殖民計劃被遺忘棄民... 變成神秘侵略者... 地球只有單艦及艦載機能抵抗...

咁咪即係「機動戰艦。大和撫子」條橋?... :44:

唉... 如果係初時流傳果條「未來人」橋未好囉...:42:
個故事点解改咗???UE不是無人駕駛!!!!!
頭像被屏蔽
睇完15話…:ar:

只能說…Gundam AGE 第一部 is completely rubbish! :53:

低齡向原來就等於劇情低能化…

插死你!首次睇高達見到激光劍插人… :DD

浮空的蝴蝶…意境深邃!:(
第一章為新高達而睇
第二章為花澤而睇
咁唔知第三章有咩吸引我睇呢~XD

未來人故事有力好多
行星殖民計劃被遺忘棄民... 變成神秘侵略者..点解科技高咁多:58:
火星遺民.....相對地球的資源, 人材, 科技應該差很遠, 但100年後反超前!!:71::58::34:
相信係火星既環境同"傳染病"另部份人類進化成X-rounder, 好似innovator咁智力大增進, 連研發能力都追過地球種好多. 資源的話話唔定火星有好多新物質可以用呢...

但15集真係好趕, 好兒戲咁打完隻BOSS, 跟住自爆, 走人... 可能個故仔唔得早D收科進入第二部重新黎過.

但點解BANDAI仲用咁多資源開發AGE1既MG呢... 浪費晒D膠呀!!!
回復 399# 冬暖夏涼小恐龍

比幾件步兵話咁快攻陷基地,高科技都係徒然 ..... :45:

嘩!:Q 50yen?
嘩! 50yen?
stonekeung01 發表於 25-1-2012 02:26 PM

可以考慮啦!
呢個表好得意:handshake: