Toysdaily 玩具日報

樓主: Gundam@EFSF

[分享討論] 機動戰士AGE 第49話最終回【解脫了.. 】 集中討論區

:58:太過0079您的帖子長度不符合要求
點解咁多人個樣咁似白狼? 唔通佢真係唔係"正常人"!?
又係VEDA派出去嘅戰鬥型INNOVADE?

今日突然發現...佢同白狼個髮型都幾似XD
點解咁多人個樣咁似白狼? 唔通佢真係唔係"正常人"!?
又係VEDA派出去嘅戰鬥型INNOVADE?
herrickwok 發表於 17-1-2012 01:16 PM

I also think that UE is from another AGE system.

用白狼 DNA大量生產.如同星戰D白兵..向星戰致敬...:43:
因為有星戰...才會有高達...吹吹水:58::34:

Gバウンサー
AGEはTVガンダム初の惑星国家間戦争を描く話と判明

UEの正体、火星圏国家ヴェイガン

睇左14話,今集機戰幾好睇;但咁辛苦至入到要塞,以為有乜把炮摧城,原來只係出幾個步兵攻城,木馬屠城,激死。:what:
頭像被屏蔽
00Q無誤......
Galulu^^^ 發表於 22-1-2012 05:06 PM

邊忽似.............
機動戰士AGE 第15話 集中討論區 (年晚小結局;仲未解得通) P.26

之但係, 點之前係咁放水讓賽?????
頭像被屏蔽
咁叫做第一部完結...

喱位隊員死得好冤枉...

第15話...

山田「最後演出」?...

部偽魔霸... 以為好勁...

點知都係捱幾嘢就「玩撚猿」...

終於「有驚無險」攻入指揮室...

但都係講多過做...

真相揭開喇... 所為「UE」... 其實係150年前火星殖民計劃失敗時嘅棄民... 依家係嚟向地球聯邦報仇...

「奸角」講完... 夠鐘領便當喇...

敵基地亦係時候爆炸喇...

唔... 爆風可以慢過飄緊嘅主角...

今次竟然係白狼部機最四正咁歸隊...

「銀芽」... 最要吐糟係果班操作員... 基地爆炸都唔走... 但又無叫「自護萬歲」...

咁就打完...

艦長自己揹晒佢其他人就無事...

「火星人」第二梯次部隊出發... 由火星去地球圈要成廿幾年?...

次回!... 第2部始動... 主角機... 依然係AGE-1?...

第二部有花澤香菜... 唔該淨係影係佢得嫁喇...
頭像被屏蔽