Toysdaily 玩具日報

查看: 8086|回復: 17

[個人收藏] 9月+10月頭放血總結

心情差零捨鍾意買野, 呢排感情生活出左問題, 日日行屍走肉咁, 於是係咁入野, 明明9月唔太多心水新野出, 都可以照後追...真係未試過一個月洗咁多...

今個月...要下收手lu...入埋隻超級地隱俠就收手...
揾埋d錢當然要駛返多少,唔係咁辛苦做野為乜
頭像被屏蔽
我心情差都鍾意買下野, 散下心... :42:
anyway 入得好~~
哩度最正係broken blade:$~~~~~~~~
開心D啦,有咩係到吹下都好。
隻小魔怪真係正呀。
I know your feeling and hope can sharing my rewards soon.

My mood is bad always because of working pressure... :67:
No big deal la! I hope you can find many ways to let you happy again, God bless you!:65:
No big deal la! I hope you can find many ways to let you happy again, God bless you!:65:
特裝機兵 同埋 Broken Blade都好正~~~ :shiny:
樓主, 有「血」放是好事來啊!! :p
多謝大家關心, 我會振作的
當然, 玩具都會繼續買的~
有時感情的野好難講
不過, 有興趣記託下點都係一件好事
洗左錢之後, 個人舒服左咪得 lo~
唔好諗咁多, 忘我地去買同去玩 la
小魔怪......:71:正
正呀!小魔怪!:shiny:
放血有助新陳代謝...

感情生活出左問題...:67:.......雖然不知詳情,但即管試下從另一角度想想