Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] VTS/DAM 黑鷹 "Sergeant Eversmann" 艾中士 (6/10新加外拍相)

精華報告
毒發了,經旺角希望見佢唔倒
Oldcat 發表於 6-10-2011 01:24 AM

好難見唔到........, 若果入去軍事FIGURE玩具店...., 買啦:75:買多D...開心D
報告中肯詳細, 多謝分享.
睇多次毒癮又發作,除左下半身之外,其他地方都好吸引
O暈 發表於 6-10-2011 08:06 AM

諗清楚至好入,對沙漠boot好難揾替代品(同款)。

小弟覺得最唔順眼係衣料比較單簿,接受到至好考慮。
Thx!

見唔到,有難度,不如練下視而不見好過。
catcat 發表於 6-10-2011 09:39 AM

呢招我練咗十幾年,都係練唔到,仲要真氣逆轉,攪到走火入魔
good post~~!:52:

YES, 小弟係配件寶箱中胡亂找來代用的, 非M1911.
catcat 發表於 6-10-2011 12:13 AM

如果想跟真實...
當時Rangers用的手槍袋係M12...手槍會配備M9

不過電影入面,艾中士冇裝備到sidearm...記憶中, 中校,上尉,機槍佬,醫官先至有...
不過有時玩figure嘅野...隨自己喜歡啦~:)
VTS/DAM 黑鷹 "Sergeant Eversmann" 艾中士

Ridley Scott 2001件嘅 Black Hawk Down相信係不少軍 ...
catcat 發表於 5-10-2011 11:20 PM

嗚呀... 型到跌渣... 正都無朋友... 啲相影得勁靚... 係咪真人黎嫁... 係咪劇照黎嫁... 小弟可唔可以借黎做 wallpaper 呀... 嘩... 仲有 gif 圖添... 簡直係藝術品呀... 強烈要求眨眼 gif 教學... 無得頂呀... 嗚呀呀... 嗚嗚呀... 嗚嗚嗚... 呀嗚嗚... 呀呀嗚... 呀呀呀......:63:
就系因为cat大:75:,小弟已经一步一步o甘行入兵人呢个系列。。。反之对MMS越来越没兴趣。。。:31:
Cat Cat CHing多謝分享!超正!攪到我都想入番隻:71:
今日係小弟年假嘅最後一天, 加相!

外拍:

今日係小弟年假嘅最後一天, 加相!

外拍:
catcat 發表於 6-10-2011 03:25 PM

痴線嫁啲相咁靚殺死人咩... 嗚呀... 殺人呀... 阿Sir 快啲拉佢啦......:63:
good post~~!
如果想跟真實...
當時Rangers用的手槍袋係M12...手槍會配備M9

不過電影入面,艾 ...
MAX 發表於 6-10-2011 12:53 PM

Thx~

小弟為效果左好睇有型, 有時都幾亂來架.:66:
痴線嫁啲相咁靚殺死人咩... 嗚呀... 殺人呀... 阿Sir 快啲拉佢啦......
$hiine 發表於 6-10-2011 03:35 PM

$$大大打咁多字嚟讚小弟....

好感動呀!:handshake:
呢招我練咗十幾年,都係練唔到,仲要真氣逆轉,攪到走火入魔
kevinwong4ever 發表於 6-10-2011 11:44 AM

對於膠達呢一項, 小弟已經水火不侵.

可惜仍然有其他弱點....仲係好多個隻...
Cat Cat CHing多謝分享!超正!攪到我都想入番隻
wopa1969 發表於 6-10-2011 03:10 PM

THX~~:64:

如果WOPA大大入左, 肯定又有靚正PS圖睇.:shiny:
頭像被屏蔽