Toysdaily 玩具日報

查看: 3610|回復: 14

[玩具攝影] 【情感系列】舊愛

今天,
是舊愛的生日.
去年說過會跟她過以後的生辰,
但事與願違.我們由相愛到相害:53:
如今,
我沒有機會,
更沒有勇氣,
親口跟她說聲:
祝妳" 生日.快樂 ":42:連玩具也說我淆底,發動攻擊想狠狠打我一遍:68:

不敢想得太多 誰能料這是結果 ...
樓主別傷心,你可以找個更好的.........................
women come and go, but your toys always stay with you....unless you sell them :34:
..........................:die:
我明大大嘅心情,但我想講。。。。。。。。。小弟今日生日。
山吹老師 發表於 5-10-2011 02:59 AM

哈哈,你就係舊愛
回復 1# LCHANGETHEWORLD

放下, 等於放過自己, 可以記念, 但唔好懷念. 向前看, 就等於你的玩具, 舊既你唔會捨棄, 但總有更多又靚又新既嚟緊, 明天會更好!
thanks sharing...................................
回復  LCHANGETHEWORLD

放下, 等於放過自己, 可以記念, 但唔好懷念. 向前看, 就等於你的玩具, 舊 ...
toy4jeff 發表於 5-10-2011 09:54

"放下, 等於放過自己, 可以記念, 但唔好懷念"......此句好有意義:78:
山吹老師 發表於 2011-10-5 02:59 AM

生日快樂:77:
"放下, 等於放過自己, 可以記念, 但唔好懷念"......此句好有意義
影武者 發表於 5-10-2011 11:49 AM

x2 very agree:67:
"放下, 等於放過自己, 可以記念, 但唔好懷念"......此句好有意義
影武者 發表於 5-10-2011 11:49 AM

x2 very agree

X3,你唔放下,邊可以輕松咁邁出新一步?多謝你
HAY~BRING IT UP
真係好想講o既, 不妨send個sms
toys do not betray you