Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Hasbro 6" The Avengers Movie 玩具短評

我唔知係咪正價,不過平過HB登果個價!
攞完貨後老闆問我要唔要Loki & thor, 不過我無儲開,無入 ...
gumng 發表於 4-10-2011 09:55 PM

我係hb買左隻loki先見到師兄你講...
但可否pm埋我!!唔該gum兄!!
剛剛在mk己經只剩下movie版的隊長和雷神有單賣了~~
星期六試試去灣仔那邊碰碰運氣好了......
剛剛在mk己經只剩下movie版的隊長和雷神有單賣了~~
星期六試試去灣仔那邊碰碰運氣好了......
卑彌呼 發表於 5-10-2011 08:21 PM

ching 係去hb???????????????????????
gumng兄  唔該Pm埋我  想找nick fury
ching 係去hb???????????????????????
kennyli1017 發表於 5/10/2011 20:27

是hb哦~~
其他地方都有看過......都沒看到有賣......
是hb哦~~
其他地方都有看過......都沒看到有賣......
卑彌呼 發表於 5-10-2011 08:55 PM

唔該c兄!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
唔該c兄!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kennyli1017 發表於 5-10-2011 09:26 PM

HB 第一天已經賣哂LOKI了
我入左電影cap a不過未得閒開,關節手感有冇nick fury咁?

俾樓主毒到
之前only想入thor & 電影ca
SO只入左呢2隻
不過入手當晚見到樓主個nick.....中晒
第2日就去搵,好在正價入......而家又想要埋2戰CA
唉~早知一早係hb入一套啦~~~~
禽日都頂唔住
將thor件袍長左果邊cut短左佢,等佢唔使撐起晒
另外再將nick上身個槍袋仔挑穿個底
等枝手槍仔可以插到最入~~~~
買了Nick Fury, 感覺可動不太好....
受零件外型所害, 大腿不太能抬起來...雙肩可動亦較低....
:44:
HB 第一天已經賣哂LOKI了
gumng 發表於 6-10-2011 12:37 AM

NOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:no:
受零件外型所害, 大腿不太能抬起來...雙肩可動亦較低....
手榴蛋包飯 發表於 6-10-2011 10:47 AM

太腿不太能抬起來?不是嗎?我果隻ok wor!
雙肩被大褸阻礙,不能夾埋,有d失望!
手榴蛋包飯 發表於 6-10-2011 10:47 AM

可動嘛嘛,不過外型、配件都相當好,
令人愛不擇手,

反而隻movie CA,
點都要駁駁樓主 gumng 兄評價.......
我覺得孩記隻 6" Movie CA  同 MS CA 一樣,
都極樣衰!

難得兩間公司咁齊心,
衰埋同一樣o野---------包包面、雙眼無神。
唉~~~

孩記 6"  CA 更衰多一樣,變矮仔!
有乜理由會矮成咁先得o家~~

白白浪費 CA 一身好造功好細節。

:56:
可動嘛嘛,不過外型、配件都相當好,
令人愛不擇手,

反而隻movie CA,
點都要駁駁樓主 gumng 兄評 ...
Garycharm 發表於 6-10-2011 11:42 AM

師兄誤會了, 我話隻CA 出奇地靚仔, 只係同比6" THOR & 3.75" CA 比較, 玩個隻極衰的3.75" CA, 呢隻算有進步了!!
要數靚仔當然是3.75" 無頭盔THOR, 估唔到6" THOR竟然做得差過3.75"!!

高度方面, 隻CA完全唔掂擋啦!!