Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Hasbro 6" The Avengers Movie 玩具短評

聽日出去WAL MART 睇睇有無先....
回復 13# gumng

ok ok no problem
聽日出去WAL MART 睇睇有無先....
Johnnie.Ridden 發表於 4-10-2011 04:51 AM

師兄在外國???????????
我今日都入左CA & THOR
不過THOR面部D上色真係....
仲有件袍有一邊過長,頂起左隻公仔~
ernest1008 發表於 3-10-2011 10:18 PM

Agree!! Thor 面相真係出咗事, 而且個人唔鍾意佢帶頭盔(電影版係無頭盔先啱MA)!!
係啊,我係加拿大...
望呢SET野望到頭都就來斷了....

如果用返肉色膠造面(好似3.75咁)
就會好好多了~~~
如果用返肉色膠造面(好似3.75咁)
就會好好多了~~~
ernest1008 發表於 4-10-2011 11:00 AM

頭部啤肉色一定好好多, 不過唔只上色, 表情都好呆,而且對眼有小小斗雞!!
3.75 面相好過 6" 多多聲,
係啊,我係加拿大...
Johnnie.Ridden 發表於 4-10-2011 10:59 AM

me too!! 日日問鋪頭幾時返貨,好驚好似6"IRONMAN炒到傻,就大鑊了!!
但睇情況應該唔會,暫時都無咩人玩!! 
me too!! 日日問鋪頭幾時返貨,好驚好似6"IRONMAN炒到傻,就大鑊了!!
但睇情況應該唔 ...
gumng 發表於 4-10-2011 11:13 AM

之前聽某版友話,加拿大會無....
我超驚聽日去到無
之後就日日去WAL MART,日日都好失落甘返屋企....
之前聽某版友話,加拿大會無....
我超驚聽日去到無
之後就日日去WAL MART,日日都好失落甘返屋企....
Johnnie.Ridden 發表於 4-10-2011 11:15 AM

好明白玩美玩個種無奈!! 明明知佢會出, 但偏偏搵唔到!!
好明白玩美玩個種無奈!! 明明知佢會出, 但偏偏搵唔到!!
gumng 發表於 4-10-2011 11:21 AM

果種日日去完WAL MART,望住貨架係無既果隻空虛感...真係:53:WTF啊...
當香港既朋友仔已經係到玩緊時,可能我仲4圍搵...搵到好耐之後仲係無,死死地上EBAY買...
誰不知食完貴價野...可能某日行WAL MART,你突然見到佢上左架啦WO...
我頂....真係想一把火燒左間WAL MART佢....
果種日日去完WAL MART,望住貨架係無既果隻空虛感...真係WTF啊...
當香港既朋友仔已經係到玩緊時,可能 ...
Johnnie.Ridden 發表於 4-10-2011 11:24 AM

但唔知點解我地都仲係去追果吓先得人驚!!
呢幾隻係WAL MART限定,一定會有貨買,師兄放心喎! 
頭部啤肉色一定好好多, 不過唔只上色, 表情都好呆,而且對眼有小小斗雞!!
3.75 面相好過 6" 多多聲,
gumng 發表於 4-10-2011 11:10 AM

眼果PART,我用左幼黑色GUNDAM MARKER加番眼珠
個人覺得好左少少~
但唔知點解我地都仲係去追果吓先得人驚!!
呢幾隻係WAL MART限定,一定會有貨買,師兄放心喎! 
gumng 發表於 4-10-2011 11:30 AM

講真,當你對一件有野真係有足夠既情度時,可能貴貴都買....但每人既量度唔同....
但我係好少會去高追既人...隨非隻野真係好中意甘啦
無估錯,呢SET野每隻都應係1草半加紙未連稅...上EBAY就應該2草.連埋運2草半一隻,同一個買家買既話....如果高DD我接受到...太多我就算啦...當唔知有呢回事....
有貨,都只怕我想買果3隻都比人買哂...得返D我唔想買既野...果時都係一種痛苦啊...陰公
所以話,都係香港好
係啊,我係加拿大...
Johnnie.Ridden 發表於 3-10-2011 09:59 PM

加拿大Walmart好似唔會有貨.....