Toysdaily 玩具日報

查看: 5926|回復: 14

[玩具攝影] Revoltech Iron Man Mark VI & War Machine

Mark VI: 兄弟,你會仆嘅話,我係你前面同你頂住!
War Machine: 兄弟,我睇落冇你咁膠,等我係隔離同你磅住啦!
我想問下呢,大大你隻War Machine呢心口有冇塊透明膠片架??
大大覺得mark6膠唔膠
上色同手感好唔好
我想入反隻襯WM
yukaen大大: 我隻War Machine心口冇塊透明膠片喎!唔通我隻War Machine缺件!?

kennyli1017大大: 我覺得隻Mark6真係幾膠,但係隻紅色就真係要你自己去睇吓係咪接受到,我覺得深紅少少會靚D!
上色就冇出界,不過有D泡泡。手感就...唔知點形容...我講山口式手感希望大大唔好 :68: ,件"嘅野"都好責實,玩落都好得ga! 例如招牌動作:

:71:
個人意見,War Machine比Iron Man更型:36:
小腿幼得可憐,倒金字塔比例
路過孤主,打開睇過,有膠片呢:36:
yukaen大大: 我隻War Machine心口冇塊透明膠片喎!唔通我隻War Machine缺件!?

kennyli1017大大: 我覺得隻 ...
blueplane 發表於 3-10-2011 11:59 PM

感謝師兄~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
我見到皆旺好平
問下姐
再次唔該ching
路過孤主,打開睇過,有膠片呢
bigtomm 發表於 4-10-2011 05:40 AM

唔係喎  我果隻都冇膠片喎.........
唔通?..........:x

但係我見網上好多 師兄 post d相 都唔覺有膠片....
thanks for sharing
剛剛買左, 我都選左幾盒, 都係心口冇膠片架喎, 另外lee度都有幾位師兄話冇膠片, bigtomm兄會唔會睇錯?
我都沒有膠片的。
可能是吸塑反光令師兄看上去有膠片。:80:
我都沒有膠片的。
可能是吸塑反光令師兄看上去有膠片。
星星叫 發表於 8-10-2011 02:45 AM

我昨天 去過睇....睇左好多盒...都唔覺有膠片....

應該本身冇的.....
呼)):78:..鬆一口氣
Nice Photos! Good Pose!
正呀!:71::71::71::71: