Toysdaily 玩具日報

樓主: Devil_Fudou

[個人收藏] 為慶祝美玩區成立,就等我同大家分享吓我d Marvel 6"收藏啦~

回復 45# Devil_Fudou

THX CHING既介紹:71::71:
我成日以為係唔同人物黎XD
原來佢咁衰 :49::49::49:
JANET真係慘--....
回復  Devil_Fudou

THX CHING既介紹
我成日以為係唔同人物黎XD
原來佢咁衰
JA ...
charice1219 發表於 9-2-2012 01:09 AM

嗯,其實Ant-Man有第2代同第3代

第2代Ant-Man係Scott Lang,爲救女兒而偷咗Hank Pym套Ant-Man戰衣
最後被Hank Pym賞識,叫佢keep住套衫繼續做Ant-Man,之後Scott更加入埋Avengers
但04年於"Avengers Disassembled"故事中死亡,但最近復活咗

第3代係Eric O'Grady,佢係一個SHIELD Agent,但佢係一個立心不良既人
爲咗滿足一己私慾,例如偷窺,偷咗Hank Pym新整既一套Ant-Man戰衣
但經過一連串事件後,Eric慢慢良心發現做咗好多好事,幫咗正義英雄們
近年Captain America親自揀咗佢加入Secret Avengers,仲俾咗初代Ant-Man套戰衣佢著
嗯,其實Ant-Man有第2代同第3代

第2代Ant-Man係Scott Lang,爲救女兒而偷咗Hank Pym套 ...
Devil_Fudou 發表於 9-2-2012 02:42 PM

:71::71::71::71::71:
回復 47# Devil_Fudou

偷窺:71::71::71:
我都想要套ant-man suit!!!!!!!
除左變大同變細之外 係唔係無咩其他功能嫁啦@@?

偷窺
我都想要套ant-man suit!!!!!!!
除左變大同變細之外 係唔係無咩 ...
charice1219 發表於 9-2-2012 10:00 AM

其實只可以變細,同埋可以同螞蟻溝通囉,同埋其他昆蟲
回復 50# Devil_Fudou

變大係另一套@@?
昆蟲:69::69:最怕
初到TD冇耐!! 第一次比左你ching!! 神人之收藏!! 很毒但很好看!! you a god of ML in HK!! Great collector:71::71::71:
初到TD冇耐!! 第一次比左你ching!! 神人之收藏!! 很毒但很好看!! you a god of ML in HK!! Great collector ...
snake888 發表於 10-2-2012 03:43 AM

Not HK , but Canada ~

變大係另一套@@?
昆蟲最怕
charice1219 發表於 9-2-2012 11:46 AM

講漏咗,Ant-Man除咗可以變細,仲可以帶埋其他人同物一齊變細

變大係Giant Man同Goliath,不過新卡通入面,Hank係可以縮細變Ant-Man,變大就Giant Man
我唔肯定漫畫入面係咪都可以同時變兩個身份,因爲Hank做Ant-Man果陣係好多年前嘅事,我冇睇咁耐之前嘅漫畫

但第2代Ant-Man就一定唔可以變大,第3代就可以
Not HK , but Canada ~
人物 發表於 9-2-2012 08:48 PM

遲d就會係HK啦....:55:
初到TD冇耐!! 第一次比左你ching!! 神人之收藏!! 很毒但很好看!! you a god of ML in HK!! Great collector ...
snake888 發表於 9-2-2012 02:43 PM

"帖子  170"都係第一次?:^ 其實HK仲有好多勁過我嘅神人㗎~
遲d就會係HK啦....
Devil_Fudou 發表於 10-2-2012 09:55 AM

@@ ... why ?:58:
@@ ... why ?
人物 發表於 9-2-2012 09:04 PM

回流囉
令人目不暇接~~過癮!新人再想收集這樣的6寸陣容基本是不可能了~~
回流囉
Devil_Fudou 發表於 10-2-2012 10:20 AM

回流有排汁啦~~ 神人強勢回歸~~ 十二萬分期待 哈哈