Toysdaily 玩具日報

樓主: Devil_Fudou

[個人收藏] 為慶祝美玩區成立,就等我同大家分享吓我d Marvel 6"收藏啦~

咁小?? 應該仲有好多WOR!!
gumng 發表於 4-10-2011 09:55 AM

仲有大約30-40隻冇擺出嚟:^
出vemon既post...呀..:shiny:
好耐無黎TD喇! 抱歉升左撰稿員反而少左出POST.....慚愧中!
原來開左個美玩版~  我都要勤力d,分享下我D美玩收藏,盡下本份先~!

Devil brother~  我要同你拍住上....指教指教!!! ^^
Antman咁樣display好正~ 我都係咁擺!  不過我放多過你2隻喎! ha~
好耐無黎TD喇! 抱歉升左撰稿員反而少左出POST.....慚愧中!
原來開左個美玩版~  我都要勤力d,分享下我D美玩收藏,盡下本份先~!

Devil brother~  我要同你拍住上....指教指教!!! ^^
Antman咁樣display好正~ 我都係咁擺!  不過我放多過你2隻喎! ha~
玩具烈士-奇雲 發表於 5-10-2011 07:42 PM

MU果兩隻~?:^
MU果兩隻~?
Devil_Fudou 發表於 6-10-2011 01:22 PM

除左MU果隻細ANTMAN~  我仲有放埋Figurine Collection果隻入去!
你呢個櫃係我見最整齊同最分series既一個櫃~  正!!!
可以搞展覽啦、真係強到不得了
除左MU果隻細ANTMAN~  我仲有放埋Figurine Collection果隻入去!
你呢個櫃係我見最整齊同最分series既 ...
玩具烈士-奇雲 發表於 6-10-2011 01:03 AM

不過figurine果隻多咗個地台,好似唔係好夾咁
仲有MU Avengers boxset果隻騎蟻Ant-Man可以放最前呀~
不過figurine果隻多咗個地台,好似唔係好夾咁
仲有MU Avengers boxset果隻騎蟻Ant-Man可以放最 ...
Devil_Fudou 發表於 11-10-2011 10:19 AM

係呀~ 我覺得果隻「騎蟻」都好正!   好想MU 3.75出Antman~
今次掉轉送番隻細yellow jacket or Wasp都唔錯~
強到不得了!!!!!!!
非常正既收藏:71::71::71::71::71:
0甘多好物,大開眼界!
值得一推比大家分享:71:
repost 都咁正!:D
好多正野!!!!!:handshake:
好想去妳屋企打劫angry::angry::angry:
回復 37# Devil_Fudou

其實CHING可唔可以介紹下 ANT-MAN~
因為真係唔太熟...
ANT-MAN GOLIATH 同 YELLOW JACKET有咩關係-3-*!!!
P.S. 好似太貪心:handshake::handshake:
回復  Devil_Fudou

其實CHING可唔可以介紹下 ANT-MAN~
因為真係唔太熟...
ANT-MAN GOLIATH 同 YELLOW ...
charice1219 發表於 8-2-2012 01:58 PM

Ant Man, 即係Dr.Hank Pym, 佢亦係Giant Man, Goliath, Yellow Jacket, 用過好多個身份
Hank Pym係一個天才科學家, 亦都係Avengers既始創人之一
佢發明左Pym粒子, 所以佢可以利用Pym粒子將自己變細成為Ant-Man, 或者變大成為Giant Man
不過雖然佢係一個科學家, 但係佢所發明既科學, 好多時都有反效果
最經典既, 就係佢創造左Ultron呢個機械人出黎, 而Ultron亦成為Avengers其中一個主要大敵角, 曾多次令到Marvel世界含入危機
除此之外, 佢曾經因為佢一時既虐妻行為, 而成為美漫迷既一時"佳話"
下圖就係佢當年打佢老婆, Janet Van Dyne, 亦即係Wasp, 亦係Avengers既始創人之一

不過佢近年已經改左唔少, 對Marvel世界既貢獻亦都不少