Toysdaily 玩具日報

查看: 23163|回復: 18

[玩具攝影] 《METAL BOSS》外拍“蛇叔”- Go Go SNAKE!(多图)

见今日有番多少空闲时间,拎左只“蛇叔”去外拍。。。:43: 。。点知。。
当一切就绪时,先发觉其实“蛇叔”的活动范围大大o甘缩小左!:@ 原来全部都系入边件紧身皮衣累事。搞到好多姿势都摆唔到:53: 。顿时失左好多乐趣。。。。。:56:
不过既然已成定局,唯有将就下啦。所以如果大大们睇左觉得来来去去都系果几个pose的话,小弟唯有说声抱歉!见谅。
皆因时间有限,未有机影埋个鳄鱼LOOK,迟下再再再补番啦。(我都希望会有时间影)

**没有帮“蛇叔”戴番个眼罩,因为惊一个唔觉意跌左都唔知,到时喊都无眼泪**

:64: ((多图勿怪)):64:

多谢各位耐心观赏!:64: 感激!
great ourdoor photos. :71: support.
正呀, 最尾果張遊繩倒掉做底人:shiny:, 我中意第17同19張, 與及尾三石上行進中嘅相:)外攝真係正
nice photo!!!:71:
如果換個ht slim body 會唔會好d?
good photos good ideas 100% support !!!!!
動感十足,尤如置身 game 中,讚:71:
very good~~~~~~~~~~~~
Wow... the last one is really cool !
support outdoor pics! :71:
遊繩都諗到,好!:71:

當其他POST都有戴眼罩,柑兄卻捕捉蛇叔銳利眼神,讚。
真人一樣呀:63::63:
woo~~~~~~~~取景好配合,靚相!
虽热动作被限制但系大大可以拍成甘真系认真犀利啊:71:
回復 4# Toruk_Makto

:31:问题唔系个BODY。而系件皮衣。。。:42:
回復 10# catcat

其实系惊拍摄时跌左都唔知,所以唔敢戴。。:(

仲要多谢各位大大们十卜!多谢!:64: