Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 七國咁亂

[活動展覽] 亂之…笨大high餐包膠

小堅大尉,你係咪親眼見架,好多brother係唔同既post都話每款每日得兩、三盒至喎~~
七國咁亂 發表於 3-10-2011 12:55 PM

1. 我唔知佢地邊日去同埋幾點去...
2. 我淨係第一日去,之後個幾日點我唔知...
3. 我11點幾係樓下排隊,前面已經有百幾人排緊,我拎182-183號,仲要唔係12點開畀人上,第一日遲左成2X分鐘先畀人上去...
4. 我上到個時第一時間去換抽獎禮物,個到要經過收銀處,我見到係收銀處後面放左好多所謂既一折換領品...
5. 一折換領品都有幾兩類,滿300蚊先可以換既係得十盒以上,其他我見有2X-3X盒...
3. 我11點幾係樓下排隊 ...
小堅 發表於 3-10-2011 13:09

會唔會只係show出嚟幾日加埋係得咁多? 分開換每日得四、五盒呢?
3. 我11點幾係樓下排隊 ...
小堅 發表於 3-10-2011 13:09

另外,點解brother咁犀利,可以第一時間搵到300蚊野買去換一折貨?:80:有乜好野買到?可唔可以分享吓…
會唔會只係show出黎幾日加埋係得咁多? 分開換每日得四、五盒呢?
七國咁亂 發表於 3-10-2011 01:19 PM

呢樣真係唔清楚...
因為我拎完獎再入過去行,大約1點2X分左右閃人...
個陣真係得幾盒要滿300蚊再加錢換既貨係到...

我見IN'S光頭佬手上都有兩盒...
同埋好多人一袋兩袋好大袋咁走人...
我就為左拎獎先去,如果唔係真係冇野岩...
另外,點解brother咁犀利,可以第一時間搵到300蚊野買去換一折貨?有乜好野買到?可唔可以分享&#21 ...
七國咁亂 發表於 3-10-2011 01:22 PM

你真係問起我啦,呢樣野我答你唔到...
老實講,近收銀處個邊有D盒蛋+垃圾...
都畀人掃晒,為左滿300蚊是但買D野都得...
未睇個LIST已經想想地唔去, 睇完個LIST, 即時可以決定................................唔去.
第一日見到有"現在點"老細同幾個朋友拿住幾大袋野走~
我覺得應該係有好野, 不過頭個2個鐘應該比老細級同炒家買走哂~
至於1元個d, 應該頭一個鐘都無哂
變相2-3點打後去個d人都係混吉多 :(