Toysdaily 玩具日報

查看: 9375|回復: 21

[活動展覽] 亂之…笨大high餐包膠

小弟今日患上颱風假後症候群,無返工,又無野做,所以花幾皮,去咗笨大開倉一遊,下午一點半入場,下午一點七離開,繞場一周,走人。全場power ranger、貴價模型、孩之寶舊貨、少量kiva武器、賣極唔完跑車玩具(可能係無人理過),當然…所謂一折換購嘅貨品,一早無晒,聽一早入場嘅買家講,一折貨全部都得幾盒,當然有幾日唔同所謂平貨,若睇宣傳單上無野啱,又或似我咁無聊一到之外,可以同以往一樣唔駛理,但係……呢次更加更加唔駛去。:56:
thanks info............
我放工都去行了一圈,d款式少過舊年,都係那些,但價錢重貴過去年。
小弟今日患上颱風假後症候群,無返工,又無野做,所以花幾皮,去咗笨大開倉一遊,下午一點半入場,下 ...
七國咁亂 發表於 30-9-2011 05:31 PM

我12點鐘到,前面已經有大約60人左右排隊...
一折貨品唔係得幾盒,不過畀人換晒姐...
Ching我都係大約1:30左右入到場.... 同你差唔多時間走 :(
個場真係冇野岩.... 見到D人拎住一盒二盒去俾錢, 但我就真係揀唔到野:(
Ching我都係大約1:30左右入到場.... 同你差唔多時間走
個場真係冇野岩.... 見到D人拎住一盒二盒去俾錢, ...
我乜都冇曬 發表於 1-10-2011 01:13

無錯,真係無野揀得落手,過往都有一盒半盒拎起手,同之前頑仔開倉啲貨比,笨大真係一堆垃圾。不喜勿插:77:
too bad.................
o...咁可以pass lu
早幾年同我細路去果次 我諗應該係最後一次 算平...
果陣 d價可能mark高少少..
但買幾多錢 可以去隔離拎返幾多錢既貨...
變相買一送一...
而d死貨都真係仲係死貨價....
百2蚊隻shf甲鬥王系列....
exia果隻大舊野都係收你4魚有找..(計埋去隔離拎返4魚其他野玩)
都叫做ok抵...
之後就真係一蟹不如一蟹
...車錢都浪費埋....
等佢繼續攬住d死貨過世啦
本來想去,不過睇完list 已經吾想去
我想問今年在地鐵站有冇免費車接送冇就唔去了
我12點鐘到,前面已經有大約60人左右排隊...
一折貨品唔係得幾盒,不過畀人換晒姐...
小堅 發表於 1-10-2011 01:07

咁請問小堅大尉,一折貨品有幾多十盒呢?:58:
我想問今年在地鐵站有冇免費車接送冇就唔去了
tomtaseg 發表於 1-10-2011 21:06

無免費車好耐啦,最初來回接送,之後曱甴酒店,宜家明知你去運吉,點會車你呀?:76:
咁請問小堅大尉,一折貨品有幾多十盒呢?
七國咁亂 發表於 3-10-2011 12:30 AM

一折大約每樣有30盒左右...
係炎神得唔夠10盒...
:45:
一折大約每樣有30盒左右...
係炎神得唔夠10盒...
小堅 發表於 3-10-2011 01:05

小堅大尉,你係咪親眼見架,好多brother喺唔同嘅post都話每款每日得兩、三盒至喎~~:67: