Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 將莖牽

[玩具報告] Kabuto ver.1 換上新 body

好似淨係得皆旺果間有,
唔知仲有冇了, 你可以去問問.
將莖牽 發表於 29-9-2011 09:38 AM

遲D先, 而加首要係整左隻野先, 換BODY, 哈
好似淨係得皆旺果間有,
唔知仲有冇了, 你可以去問問.
將莖牽 發表於 29-9-2011 09:38 AM

大大幫忙睇睇, 有無D咩需要再執執....
因為我係用佢原裝MEDICOM出既301 BODY換.....
而加又好似太闊膊....
我換闊膊唔work嘅?件衫後面著唔埋,隻手掌又插唔入?請問師兄點攪?
我換闊膊唔work嘅?件衫後面著唔埋,隻手掌又插唔入?請問師兄點攪?
買買買 發表於 30-9-2011 12:11 AM

尼樣野....隻手臂手要開鏍絲, 張個藏係入面個管拆出黎就入到手掌了....
但腳就係真係搞唔到.....要用返KABUTO個腳粒....
跟BODY個D, 完全用唔到.....件3, 我係見到有彈性, 勉強貼埋左件3...
大大幫忙睇睇, 有無D咩需要再執執....
因為我係用佢原裝MEDICOM出既301 BODY換.....
而加又好 ...
maxcyeung 發表於 29-9-2011 23:56

都幾好啦, 我覺得仲好過 ver.2,
係件肩甲可唔可以再貼入 d d ?
都幾好啦, 我覺得仲好過 ver.2,
係件肩甲可唔可以再貼入 d d ?
將莖牽 發表於 30-9-2011 09:47 AM

我都想....但問題係, 個膊真係好出.....
已經食入少少架喇, 貼返魔術貼個時.....
但無奈都係差少少....
Ver 2 甲大左,頭大左,body又大左。應該唔錯
回復 19# maxcyeung

The feet in the Kabuto shoes can be taken out by heating the shoes in hot water and using brute force to pull out the feet.  Use the heating method to force the feet of the medicom massive body into the shoes.  In this way, you can increase the height of BM Kabuto using the leg add-on part of the massive body.
回復  maxcyeung

The feet in the Kabuto shoes can be taken out by heating the shoes in hot water  ...
shadowmoon2005 發表於 1-10-2011 08:55 AM

謝謝大大提點,
剛剛換了, 隻KABUTO而加同新電平高,正!