Toysdaily 玩具日報

樓主: WalkerMachine

[玩具報告] 老餅趕時髦 – SHFiguarts WILD TIGER, from TIGER & BUNNY

睇了三集基友英雄傳(好咩的譯名…),正~ :*
有冇可能出模型呢?
好鬼鐘意第一張呢~~:shiny:
好正呀!....................{:3_144:}
隻野真係幾好~~ 但太貴了~!! :71:
回復 1# WalkerMachine

因為你呢個帖我都追返「基友英雄傳」睇到23集:43:
支持虎叔~支持挂正和~支持SHF~支持WALKER大大~!!:75:
Haha !! 毒到咁多人呢!!
此劇就是夠易入口,希望season2 keep到 ,及不要太"BL":69:
neo.L 大大 : why not 呢!我又覺得這個design不出合金有點浪費呢!
好精彩嘅靚相呀!呢套我都有睇呀!幾吸引㗎!
very nice pics.... I am interested in the upcoming Pink Bunny
wow 好型
雖然唔識佢
但搞到我想即刻搵套野睇下~
quote]呢張最傳神

呢張真係矛得等:71:正到無朋友......支持支持:77:
開盒隨手玩ge時候真係有少少失望,睇完大大呢個post先知係自己冇心機set pose
alchemo 發表於 26-9-2011 10:32 AM [/quote]