Toysdaily 玩具日報

樓主: WalkerMachine

[玩具報告] 老餅趕時髦 – SHFiguarts WILD TIGER, from TIGER & BUNNY

嘩大佬啊你一開 POST 整張靚到咁o既圖...........
唔回對你唔住啦 !!!!!!!!!!1
玩具 發表於 25-9-2011 10:19 PM

D 相真係好正:shiny:
唔回對你唔住啦 !!!!!!!!!!:D
第8張相係虎叔既招牌跑姿定跌緊落街?:DD

PS: 呢個post入得精華區啦~:$
大大既Post太正了,不推不行,PS得很有fee|!:$

D 相真係好正
唔回對你唔住啦 !!!!!!!!!!
michaelfox 發表於 25-9-2011 10:24 PM

CHing既頭像名符其實Tiger&Bunny:DD
Good animate? Worth to watch?
Gundam@EFSF 發表於 25-9-2011 09:51 PM

Trust me!  2011 Best Animation! :71:

And add to "The Best" post already! :)
第一張相好正, 這個我也剛入手了, 上色不太好, 但拿上手好玩.
呢隻係小弟第一隻嘅SHF, 亦都係呢套T&B嘅頭炮, 小弟絕對會買到尾支持, BTW, 大大D圖真係正到冇朋友, 多謝分享都唔足以表達小弟嘅興奮之情呀~~~~
Walker版主既分享真係一流,完全體會到你對Tiger既愛:shy:
很好的分享~~~~~THX~~~~~:77:
多謝CHing靚圖分享,pose都擺得好到肉:handshake:
好耐沒有你的新POST,
正!!!
我都等取貨
唔怪得知有人話要禁你參加某攝影比賽啦:66:
估唔到walker兄都會買SHF....仲要拍到d相鬼死咁靚:love:
Walker兄的圖真係次次都咁正!!!
不過相信架電單車都幾難唔係限定(估計後期隻偽Tiger都唔例外....)
呢張最傳神

開盒隨手玩ge時候真係有少少失望,睇完大大呢個post先知係自己冇心機set pose:(
好想要呀!!!!哮~!