Toysdaily 玩具日報

[新品消息] RAH [電人 Strong Zaborgar - Amazon.co.jp 限定] (已出)

當年嘅設定唔係咁喎
woowoobb 發表於 24-9-2011 00:08

這個是2011年新劇場版造型嘛:~
http://www.zaborgar.com/

那當然有些創新的改進原素呢~
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽

日本25/3已準時出貨...香港仲未到...:help:

Box~

響蕉人見到實物,真係好得,
師兄,請問咩價呀...???
這個新版,真係Detail好多!
響蕉人見到實物,真係好得,
師兄,請問咩價呀...???
kafai1978 發表於 29-3-2012 14:24

釗寅一直有dispaly之前出果隻通常版"電人Zaborgar",
依家連限定版"電人Strong Zaborgar"也有嗎~?

之前隻船訂$213X~
小弟今日都係「焦人」見過實物。
整體好靚,但對角,同胸口兩邊個夾頂住,想話扭下個頭都會high花,實為一敗筆,
當然價錢要成兩隻金牛零八十蚊,真係有點卻步!
已有舊版鳥....新版比舊版多了detail, 但對擁有舊版人徠說, 新版十分雞肋....

http://figuremaniac.blogspot.com ... aborgar-part-1.html
整體好靚,但對角,同胸口兩邊個夾頂住,想話扭下個頭都會high花,實為一 ...
我愛媽咪 發表於 29-3-2012 16:17

下~ 仲實惠兼快到過隻船訂~ :70:
當日釗寅唔收訂話只賣現貨所以先晌隻船訂...
(又一"點解唔訂"的反面教材....)
已有舊版鳥....新版比舊版多了detail, 但對擁有舊版人徠說, 新版十分雞肋....
chankb 發表於 29-3-2012 16:42

『對 電人Zaborgar 原作有認識既都估倒佢會出強化版』
對於等強化版才入手的人,通常版只是"未完全"的版本...
整體好靚,但對角,同胸口兩邊個夾頂住,想話扭下個頭都會high花,實為一敗筆
我愛媽咪 發表於 29-3-2012 16:17

...設計方面呢,就要問下特撮原形師鳥...   

今晚落左隻船,問佢地返左未...
佢地竟然先至如夢初醒話其實返左...
我"請教"佢地點解到左都唔通知我~?
(其實之前日本出左之後一日我已經親身詢問過)
佢地只能支吾以對....
(唔通答我話本公司管理、訓練以至服務都麻麻咩...)

之後仲竟然畀我晌同一個商場見倒現貨售$19XX...

畀成千銀訂幾個月 + 遲返貨 + 到左亦唔通知 + 比現貨貴百幾...
拿...呢D咪 "點解唔訂" 既鐵證囉......

轉頭先影D開盒相~

回復 27# 人仔貓

其實M記蒙面超人就算知有最終型態, 我都估唔到佢出定唔出

M記基本上隻隻都有入, 不過這只同人型真的買不落手...

Anyway, 恭喜大大買到這個"完全"版。