Toysdaily 玩具日報

查看: 8315|回復: 30

[新品消息] RAH [電人 Strong Zaborgar - Amazon.co.jp 限定] (已出)

http://www.medicomtoy.co.jp/search/5773.html
http://www.amazon.co.jp/%E3%83%A ... d=1316884743&sr=8-5

好在之前冇訂通常版~ (不過對 電人Zaborgar 原作有認識既都估倒佢會出強化版~) :he:
E隻型, 不過頭角咁高咁尖, 真係唔可以大意比佢"慣底"撞斷角
靚係好靚....但真係唔太熟識....睇怕要4字頭以上先識了...
heewing 發表於 23-9-2011 23:46

唔好扮細...:he:

電人Zaborgar 1974日本首播,與鐵金剛(1973)及百變龍(1974)同期
不過其實香港既電視冇播過,到有VHS錄影帶時先有機會睇得番~
E隻型, 不過頭角咁高咁尖, 真係唔可以大意比佢"慣底"撞斷角
ZIN 發表於 23-9-2011 23:49

危險得過RAH既元祖 - 拉打D觸角~? :he:
當年嘅設定唔係咁喎

呢個先係當年嘅造型
危險得過RAH既元祖 - 拉打D觸角~?
人仔貓 發表於 24-9-2011 12:04 AM

咁我係過來人......傷心過....唔想有同好步我後塵:63:睇佢角咁尖, 插地多數會孌神獸玩能源.
仲未出世....
heewing 發表於 24-9-2011 00:14

我都係80年代先睇番~ :he:
我有少少鍾意咗佢........要幾多銀一隻呢?

:)
頭像被屏蔽
完全唔知係咩.............
元祖 Mark V........:shiny:
好頂引呀........................
當年嘅設定唔係咁喎
woowoobb 發表於 24-9-2011 00:08

這個是2011年新劇場版造型嘛:~
http://www.zaborgar.com/

那當然有些創新的改進原素呢~
頭像被屏蔽