Toysdaily 玩具日報

[詢問] 皇級射手冇左支箭

sigh ... 樓主真黑仔 :59:
大家都可能中尸ad貨的,只係真係有朋友中了sad貨,又可能呢位大大係人地送生日禮物畀佢呢?只係出左一個問題問大家0者,大大們給予解決方法先可能好一點呢
Asd666大大,你可以去返你買那間同佢地講,係行貨都有得傾吧?如果唔理你既,你自己打去「睡記」問的確係好d既(電話自己上網搵…),又另外話因中4我地知邊間店唔理d客仔,等我地都可以留意一下嘛﹗
新註冊不代表新玩家,樓上的自重別當玩具界小學雞~
請問大家d甲有冇問題..我隻有塊甲上有2條少粗的毛狀物痴左係金油底度..吾知瑞記肯吾肯換比我呢?:(..吾係玩..認真問的...:(
回復  聖鬥士JACK

我玩玩具都玩左好耐…上td又上左好耐…不過唔知點解之前想註冊就註冊唔到…
直 ...
Asd666 發表於 23-9-2011 12:45 AM

希望佢地會補返俾你,你真係唔好彩
新註冊不代表新玩家,樓上的自重別當玩具界小學雞~
zeroeo 發表於 23-9-2011 01:07 AM

未係,,,,
咁得要出唻話下人,,,:38:
一個叫你影相已經夠曬白痴,
一個唔俾人一玩就玩皇級,又唔俾人買盒缺件玩具返嚟,仲要係憑直覺諗&# ...
fufupig 發表於 23-9-2011 12:58 AM

有果句講果句有咩問題~
大家都係想講咩就講咩~
話說我之前隻EX雙子.頭盔都冇左個頂..腰甲大大個手指印
我諗應該係畀邱比特/孔明借左去
行貨既就問瑞記拎返啦=3=
真係唔好彩 :50:
買果時有冇開來check 件,冇開的話都幾大機會換到,當然要睇買果間野好唔好人
又未必係流料既~
我本人新買返黎拎出黎果時把弓就斷左~~~拎返孤注攪, 要俾瑞華行寄俾笨大攪三個月~ WTF... ...
ivankmo 發表於 23-9-2011 12:18 AM

最緊要有得換,我舊時試過找toyc 換件,都要 2-3weeks.
咁唔好彩:69:希望我果隻冇事啦:o
如買玩具...遇上缺件...爛件...大問題件...都好煩:unhappy:

.....................................................................