Toysdaily 玩具日報

查看: 22551|回復: 38

[詢問] 皇級射手冇左支箭

有冇人好似我咁呀…:47:
:Q

CSI慘案現場判定
人馬無箭等同男人無J...:Q
第一感覺唔知點解我覺得報流料…
如果真係無箭,大大打左電話或者email去瑞記未?
首先大大係見習生
如果有上開td,就算cd room,都會一早做左會員
如果係新玩家,會一玩就買皇級!?
而且一買就中蕉!?
太巧合!
有無買左文哥無支槍
有無買左大帝無把劍
有無買左高達無個盾
人馬無箭等同男人無J...
高機動型黑百合 發表於 22-9-2011 11:09 PM

無JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ.....................!!!!!!!!!!11
首先大大係見習生
如果有上開td,就算cd room,都會一早做左會員
如果係新玩家,會一玩就買皇級!?
而且 ...
聖鬥士JACK 發表於 22-9-2011 11:24 PM

唔知佢係唔係玩野,但想問點解新玩家唔可以一玩就買皇級,依個係咩神道理:53:
一買就中蕉,又點解唔可以,笨大d野有問題有乜咁出奇:38:
唔知佢係唔係玩野,但想問點解新玩家唔可以一玩就買皇級,依個係咩神道理
一買就中蕉,又點解唔可以, ...
幻霧 發表於 22-9-2011 11:35 PM

我本人第一感覺
真係覺得好巧合
If it is true, please post your photo,

otherwise, just a joke!:58:
Post photo la:*

又未必係流料既~
我本人新買返黎拎出黎果時把弓就斷左~~~拎返孤注攪, 要俾瑞華行寄俾笨大攪三個月~ WTF...
雖然諗過算小問題自己攪得到, 不過近千五蚊左右(已經買貴左)買隻野返黎第一日就有野爛, 就真係有d唔知點咁, 點都好, 等就等, 問題不大, 又好彩今次買行貨先有得換, 買水貨就真係奶野~

P.S. 我玩左七十幾隻聖衣神話都未試過整爛過野~~呢隻野d 膠料....就真係小心d好~
希望代理可以補番俾你啦!
回復 5# 聖鬥士JACK

我玩玩具都玩左好耐…上td又上左好耐…不過唔知點解之前想註冊就註冊唔到…
直到買左ipad先用ipad註冊到…
今次真係黑仔…平時買野都有得check…今次佢話太大合唔方便起鋪頭check…
我起黎到問各位大大…係因為想知係自己唔好彩定係因為個包裝設計有問題…
因為放箭個個位係最邊邊既…或者其他大大買個陣可以留意下…
我以經打左去鋪頭同佢地講…佢地叫我攞返黑色個合野落去…不過未知跟住有冇得即刻補返俾我…
回復 9# Getterdragon

放相都冇意思架,能如果我玩野可以攞走支箭再影相…
一個叫你影相已經夠曬白痴,
一個唔俾人一玩就玩皇級,又唔俾人買盒缺件玩具返嚟,仲要係憑直覺諗嘢
天呀,呢度啲人係咪痴㗎,救命呀