Toysdaily 玩具日報

查看: 4268|回復: 14

[玩具報告] 收到 Sideshow Collectibles 通知!!!!!!

今日收到  Sideshow 通知話  Monday October 10, 2011 Shadow Predator/Bruce Wayne 會寄到 US~~~ 各位 Ching hai Sideshow 訂jor 好快會收到!!!!!!  only 20days!!!!~~~~

PS: 又 收到  Sideshow 通知  Indiana Jones DX -Raiders of the Lost Ark 會到貨 !!! Sunday, October 16,2011 ~~
还有20天,货就会运到美国,准备派货了
Thx c hing我用左flexpay吾知會吾會等比哂先出呢,未收到email
20 days + shipping time.... :73: can't wait.
我都收到, 入左隻batman...:43:
Sideshow 的customer service 真係超好. 有咩update都會通知你 :)
yes i also received
我係澳門區都收到,我想知佢幾時先過張卡數呢?
小弟系度搭單問下,其實可唔可以直接系SS個官網度訂貨呢?如果可以,運費同埋付運的地區又有無分呢??
小弟系度搭單問下,其實可唔可以直接系SS個官網度訂貨呢?如果可以,運費同埋付運的地區又有無分呢??
rex020 發表於 21-9-2011 23:26

其實可唔可以直接系SS個官網度訂貨呢?Yes

如果可以,運費同埋付運的地區又有無分呢?? 有

SS會用HT原本個啡色紙皮盒直接寄比你, 所以唔岩D別要超靚盒既人士. 但係郵費就比
其他美國網站平唔少. 用FEDEX, 通常7日內會收到. 但係一定要有人簽收
其實可唔可以直接系SS個官網度訂貨呢?Yes

如果可以,運費同埋付運的地區又有無分呢?? 有

SS會用 ...
insomniac 發表於 21-9-2011 11:41 PM

多謝c兄,其實個盒靚唔靚唔緊要,祗要個'餡'無事就Ok,甘運費果度系咪當你系SS個官網落單果陣就有得比你揀(或者有提示)??
多謝c兄,其實個盒靚唔靚唔緊要,祗要個'餡'無事就Ok,甘運費果度系咪當你系SS個官網落單果陣就有得比你揀( ...
rex020 發表於 22-9-2011 00:21

如果你訂現貨, 落單checkout 時佢會有個數話比你聽運費係幾多. 預訂既話好似話貨到日
期既14日前佢先會知運費會係幾多, 到時你可以email問佢地
我都收到 email from Sideshow Collectibles 通知. Batman and Mark V are coming soon.
我都收到SS email啦
如果你訂現貨, 落單checkout 時佢會有個數話比你聽運費係幾多. 預訂既話好似話貨到日
期既14日前佢先會 ...
insomniac 發表於 22-9-2011 12:34 AM

thank you c兄,其實去HT訂抵定系自己系SS官網訂抵呢?