Toysdaily 玩具日報

查看: 21965|回復: 5

[其他] Tiffie @ 數碼港 (Preview)

因為工作關係, 尋日個幾月嚟影影翻第一次相! 今次仲揾埋相熟model Tiffie幫手! 都影得幾開心!

雖然個感覺好似仲未返翻嚟, 但係有啲相都算ok嘅! 就執住少少相比大家睇吓啦!

PS. 我執相嗰陣先知,原來今次同上次我哋約Tiffie去迪士尼酒店影相嗰次啱啱好一年喔!

4# 得好心狗主幫忙, Tiffie可以同呢隻可愛狗仔合照一翻, 但係隻狗仔似乎唔係好領情喎! 哈哈!

6# 用天藍到好假!

7# 今次好特登去試咗啲逆光相,呢張效果最好喔!

Fotop Version: http://www.fotop.net/pnchan/pnchan441 (Update中...)
好令啊!!!!!
狗仔好似想逃跑~~~~:66:

等左咁耐~~~返黎啦 :$ 個人感覺~~~張逆光相最正~~~:78:
狗仔好似想逃跑~~~~

等左咁耐~~~返黎啦  個人感覺~~~張逆光相最正~~~
黑色三連敗 發表於 20-9-2011 12:34

我自已都覺得係,但係同我想要嘅逆光相仲有少少距離,要練習多啲先得!

PS.雖然隻狗咁極力反抗,但係佢都幾聽個狗主話,一聽到狗主叫佢停就當堂靜晒!haha....
感覺逆光相比較有feel, 其他都十分之出色~
我覺得~張逆光相再光D爆D會有feel D
(我咩都唔識嫁...)
我自已都覺得係,但係同我想要嘅逆光相仲有少少距離,要練習多啲先得!

PS.雖然隻狗咁極力 ...
pnchan 發表於 20-9-2011 09:08 PM

影得咁靚都話仲差少少~~~~果然有要求 :@

所以我覺得要同動物一齊影張靚相係最難~~~~:no: