Toysdaily 玩具日報

查看: 7106|回復: 19

[個人收藏] MU Iron Spiderman / Captain Marvel / Black Widow + 新入手物

又執左幾隻

IRON SPIDERMAN

都係果D, 跟返設定, 應該要拆一隻腳先正確

多謝12" SPIDERMAN 借出效果件

Captain Marvel

執一執D JOINT, 企都企得型D

BLACK WIDOW

呢隻真係.....無得點救......加返關節, 較一較條頸都係無乜幫助

之後係一D 近排入手MU

呢隻最開心, 當年MISS左, 居然而家仲追得返一隻散貨
GIANT SKRULL

SKRULL當中有好多有SUPER HERO既能力
其中一隻有GIANT MAN既能力..

如果由GOLIATH 打佢應該幾GOOD (ULTRAMAN?)
可惜GIANT SKRULL出場時佢已經死左

仲有幾隻

HAVOK

WOLVERINE (2-PACK)

SILVER SURFER

JEAN GREY
呢隻直情有邪神FEEL...執都唔知點入手..

再有新搞作又再UPDATE一下~
Good shots and support! :71:
隻HAVOK d設計有少少tron feel
各位師兄,小弟最近都想買MU黎玩,但係唔清楚喺邊度買好D,有冇邊度好介紹?

有無大大知邊度有SHOWDOWN隻CAPTAIN AMERICA!???搵極都搵唔到,二手都OK:64:
有無大大知邊度有SHOWDOWN隻CAPTAIN AMERICA!???搵極都搵唔到,二手都OK
hang 發表於 19/9/2011 10:23 PM

唔好買個隻la
得排骨咁
又係L-U兄既post, 正!

回復 4# MickeyA88
去信和3/F啦~~ 同埋平時行格仔舖留意下都會有驚喜架~~
有無大大知邊度有SHOWDOWN隻CAPTAIN AMERICA!???搵極都搵唔到,二手都OK
hang 發表於 19-9-2011 10:23 PM

買完你一定後悔!
又係L-U兄既post, 正!

回復  MickeyA88
去信和3/F啦~~ 同埋平時行格仔舖留意下都會有驚喜架~~
hkfelix1984 發表於 19-9-2011 11:53 PM

請問係邊個位置的格仔鋪...
回復 9# army512

雞旺地低, 呢2日見現時點都有部份格仔多左mu賣~~
回復  army512

雞旺地低, 呢2日見現時點都有部份格仔多左mu賣~~
hkfelix1984 發表於 20-9-2011 12:09 AM

現時有間mu格仔鋪d野貴到無朋友
四眼女士........??
回復 11# army512

唔好去個間, 有另外一間格仔(唔記得幾樓), 都開始有人放mu啦~~
4隻腳都正確㗎~~

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 14 字節系統限制: 15 到 10000 字節
樓主d圖好正, 小弟都有玩開美玩, 由 TOYBIZ ML 6"  開始玩, 玩到孩記時代, 見D 貨成日比人抄果時就停玩了, 直至最近見樓主d POST, 又想開始玩MU , 請問邊處有多款可入方, 最好是"合理價"啦:58: