Toysdaily 玩具日報

查看: 7245|回復: 15

[新品消息] 千值練 - Zone of the Enders Anubis, Jehuty, Vic Viper

有埋Vic Viper?!
佢又出埋一分?今次一定破產
破產 x 2............
金翅卜佳鳥............ :47:
金翅卜佳鳥............
Douglas.M.Saint 發表於 17-9-2011 09:13 AM

呢隻未知可唔可變, 但千值練如果keep up d QC, 都應該好靚吓.

仲有壽屋模型, 我係模型區post 咗, 嗰隻confirm可變.
thank sharing..............
兩年來公布一大堆產品結果現在正式發售的沒幾個
哩隻唔知模型定PVC黎架呢?
期待~!!!!!

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 10 字節系統限制: 15 到 10000 字節
great. support!!! :71:
仲入唔入山口好呀咁:oh:
兩年來公布一大堆產品結果現在正式發售的沒幾個
gsd748 發表於 18-9-2011 12:49 AM

佢KEEP到個質素, 我等耐D都無所謂
急GE可以去玩REVOLTECH
呢套係咩動畫嚟?
右下果隻...好大支下喎...
仲入唔入山口好呀咁
mecher 發表於 18-9-2011 05:52 PM

係啦, 仲入唔入山口好 :80:
回復 4# Douglas.M.Saint

x2...... eventho i am more looking forward to EVA and gurran
just hope they never get the gundam license or it'll be the end
of my financial security