Toysdaily 玩具日報

查看: 9459|回復: 15

[新品消息] 山口式 eva 6號機 !!!!!!!!!!!

saw it?!?!?!?!?
昨天已經派左, 同時派埋MOVIE文和再販IRONMAN
saw it at mk您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節系統限制: 15 到 10000 字節
how much??????????
i saw it today in 188
is very expensive:70:
兆萬二魚三都算係咁
wow
188 is 27x
兆萬二魚三都算係咁
lyc51 發表於 17-9-2011 11:13 PM

27X都嫌貴啦...何況3魚
27X都嫌貴啦...何況3魚
eric 發表於 19-9-2011 08:51 AM

"二 魚 三 " 耶~~
不過硬係覺得佢同戲入面隻色差好遠, 出場時間又少.......五號機都有自爆場面啦
呢隻6號真呃錢!
"二 魚 三 " 耶~~
不過硬係覺得佢同戲入面隻色差好遠, 出場時間又少.......五號機都有自爆場面啦 ...
Viper 發表於 19-9-2011 09:22 AM

暫時6號機的可動FIGURE只得兩個選擇, BANPRESTO景品和呢件REVOLTECH, 或者將來可能會有魂SHOP ROBOT魂(連零號三號都魂SHOP, 6號冇可能會是大貨吧?), 但相信唔會唔"呃錢".
出場時間少? 等三集出左拿?
出場時間少? 等三集出左拿?
saihttam 發表於 19-9-2011 03:56 PM

呢隻係"破"o既六號機
到時自然又出隻"急"o既六號機,
revoltech出eva不嬲將每一集出現過o既機重新又出一次.......(難道仲有玩家唔知???)
回復 12# Viper

咁都要兩者之間有唔同先有得俾佢出ga?   大大已經知道"急"o既六號機有咩唔同?
回復  Viper

咁都要兩者之間有唔同先有得俾佢出ga?   大大已經知道"急"o既六號機有咩唔同?
saihttam 發表於 19-9-2011 11:18 PM

六號機o向第二集係有出過場, 請自行查證
而且, 我係講海洋堂出o既版本唔同, 唔係戲入邊果隻唔同
revoltech"序"初號機 同 "破"初號機 已經有分別了, 再者, 改下造型, 關節, 加d唔同配件, 已經可以名正言順幫每一集從新出過一系列

至於"急"o既六號機會唔會唔同, 到時套戲上畫咪知囉
第一, 我無話六號機o向第二集無出過場. 我並唔需要"自行查證"!!
"revoltech"序"初號機 同 "破"初號機 已經有分別了", 係因為佢係 "破"係有第二個樣, 咁出佢無問題wor.
而家我講緊既係 - 你又知六號機o向 "破"同"急"會有唔同造型黎俾revoltech 出多隻?
當然如果佢要好似Lawson 限定咁都出多一隻另當別論, 如果咁連有無造型唔同都唔洗理.