Toysdaily 玩具日報

樓主: Gundam@EFSF

[新品消息] 《鋼彈戰記超百科》Gundam Fact file Chinese version!!!!

buy tomorrow:58:
頭像被屏蔽
$32X99期係一個深淵, 仲要求神拜佛佢會出齊唔爛尾!!!!!!!:help:
香港中文版出咗啦!
首期連Folder賣$18, 以後每期$32, 一星期出一期, 總數99期!
jamcat 發表於 4-2-2012 02:06 PM

已入手,哩本可以話係gundam fans必入既野:71:
不過唔知係唔係間間7仔都有呢:?
英文版嘅第一期內容正好多:
w w w.youtube.com/watch?v=e-q3EPVpSR0
$32X99期係一個深淵, 仲要求神拜佛佢會出齊唔爛尾!!!!!!!
xjohn 發表於 6-2-2012 12:11 AM

喱間唔會...

樹關小櫻買緊同出版社嘅「Inside Human Body」... 都出到71期啦...

如果驚爛尾就用行動支持... 所謂3000蚊都分兩年俾...

家陣就係無一本Official Gundam百科全書... 相對買日版... 喱套睇得明嘅話其實抵買好多...

小櫻上
:70:3000蚊都分兩年俾...
英文版嘅第一期內容正好多:
w w w.youtube.com/watch?v=e-q3EPVpSR0
20447 發表於 6-2-2012 04:52 PM

你從那方面覺得呢個版本正好多 ?? 仲有佢不是英文.
我今日買左,咁多年來冇中文官方版出過,所以今次一出即買,希望佢唔好爛尾。
你從那方面覺得呢個版本正好多 ?? 仲有佢不是英文.
whitebase 發表於 6-2-2012 11:26 PM

係喎,唔知係咩文了,
但內容編排好似好啲,第一期講rx78-2時已有埋後期開發身体嘅tree,人物方面收錄0079時期的角色亦較多,主題亦較集中,冇原版(或中文版)咁東一忽西一忽,真係博你期期買儲齊佢
今日睇到高青TBB有賣廣告添~~
買左咯,開頭真係睇到一頭霧水,之後先睇到佢既指引,原來係要搣散佢一張一張咁File起佢….. 想問大家捨唔捨得咁做?:die:
買左咯,開頭真係睇到一頭霧水,之後先睇到佢既指引,原來係要搣散佢一張一張咁File起佢….. 想問大家捨唔捨 ...
katsumoto 發表於 7-2-2012 03:11 PM

我暫時決定唔會同佢分屍....就咁一本本儲住先....
is nice, i saw this @ 7-11 but is $20....
仲諗緊好唔好拆一套.... 儲一套 :)