Toysdaily 玩具日報

查看: 7605|回復: 10

[分享討論] CmToys MATRIX Neo & Agent Smith (追加Red Skull human look)

早前看過相片, 決定訂下這set CmToys 疑似matrix 2 主角人物, 今日收到call即去拎, 新牌子問題都唔小, neo頭雕不行(只好用hp的), agent smith還可以....但成set野只得頭雕+衣服+sofa一張+茶几及電話要成$1k, 真係有d貴.......
有訂或有興趣既ching要留意, set野唔跟body, neo免強可以用ht新true type body, 但smith件恤衫好slim, 新body都太大隻啦.....(我都係夾硬著住先)

快影幾張比大家睇下!

加送Red Skull human look

謝謝觀賞!!!!
回復 1# angusks

我用TTL. Body件恤衫夾硬著到,衫領有d怪,不過要著住先,大大隻smith副超啱唔啱帶?
回復 2# jay_c

smith副超唔啱帶架, 高低邊, 仲好脆弱, 整整下仲段埋.....索性用保貼萬用膠痴住算啦!!!!  :34:
:69: :69: :69:

真係好流 ...
neo頭雕..wa..wa..wa..乜來ka!! 新牌子真係希望越大、失望就。越大
想問大大NEO用邊隻BODY最好?
呢SET0野都幾想入∼
回復 6# Dick.Po

我用Hottoys新出的true type body(逃細佬頭那個).....相信比較fit d, TTL應該都冇問題,但怕腳軟...
講衫,加藤個隻真係一流!!高下立見,只係$問題!!
回復 8# neo.L

:( 佢地鐵三胥角既出品係神級野WO.......幾百港紙同幾百美金當然相距什遠啦!
red skull is better~~
1k 咁既質數- -
真係.........