Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 狂仁習作-戰士的覺醒-AGITΩ

舊的騎士都是以昆蟲.動物,新的騎士好像越來越科學的感覺...反而覺得有點接受不了..:26:
D相好靚呀影得,咁樣睇番19號真係好肥仔`-`
回復 10# gsd748

可能有d野真是時間耐左,人對其的感覺就會慢慢轉淡吧。。。。

dicky.god:舊版的SIC真的要時間去消化。。。

ivan0012:應該唔算好貴?

kit0829:玩SIC 真是好焼錢,真是好睇是咪死忠。。。
回復 15# yoda大師

哈哈,40出果陣我都是得幾隻SIC而已,而家就。。。
咁快出坑?不過睇你頭像,應該平成10子齊曬?總覺得又少一個同好會可惜。。。
好同意你既公式,不過我既公式變成左帥>壯>帥,哈哈
Flame form,火燄型態。以炎之力集中在右臂,使用Flame Saber攻擊對手。

與上邊的暴風形態不同,這款則是 ...
Aryan 發表於 14-9-2011 03:39 PM

我又貼~!!!下圖是小弟 n年前 改的~!!!
回復  yoda大師

咁快出坑?不過睇你頭像,應該平成 ...
Aryan 發表於 15-9-2011 12:31 AM

FINAL FORM都算選擇性地儲齊,只是沒有電王CLIMAX
本來想完成BASIC FORM
不過已沒有位置擺放
近來的又沒有衝動買............

其實SIC相對很多收藏為主的系列,是算是低價
SIC 40曾經跌落2XXHKD
當然.....現在的玩具價格已不可能
感謝大大詳盡既report:64:

雖然家中d sic日漸增多, 但竟然最愛都係不可動果幾款:38:.
仁兄出PO,頂下先
阿極陀真係我最中意既拉打...果時我個個禮拜尾夜晚追亞視來睇...
回復  yoda大師

咁快出坑?不過睇你頭像,應該平成 ...
Aryan 發表於 15-9-2011 12:31 AM

請問用咩溶劑洗眼? 知唔知化學成分?
好正既agito,可惜冇錢,暫時只入住SHF版  :35:

btw, 而家既劇情真係好唔掂,W我都覺得有新意,OOO勉強睇左十幾集,今年睇左一集我都唔想再追落去。真係唔知幾時先可以再睇返d有kuuga同agito咁好既rider劇......:42:
好詳盡嘅玩具報告, 超讚。小弟都好鍾意亞桀多, TV 版同劇場版都不放過, 不過就玩具而然, 小弟不太喜歡 SIC 化的亞桀多, 還是通常版的好看 (雖然我都有入匠魂亞桀多及龍卷), 而 SHF 嘅推出就實現咗小弟嘅願望。
Nice pic, support!! :71: :71:
当初因为SIC 关节问题而选择了SHF
没回头路行了。 不过对来紧只super 1 好有兴趣
回復 20# zero_bid_ex

掂啊!:71:。其實我都諗過改呢個,但始終覺得舊甲同新body唔算好夾(shining form我只是用了很少件)所以最後都是放棄左,等官方補好過。。。
回復 21# yoda大師

我一直都唔沒當climax form是最終form,呵呵。至於basic form,我感覺官方會部份洗版,不妨靜觀其變,好過高追啦。。。
依家玩具d價格,真是一聲嘆息,人為因素得太厲害了。。。