Toysdaily 玩具日報

樓主: kaiserfrog19

[玩具報告] 宇宙來了啊啊啊!!F.M.C.S. 幪面超人 FOURZE!!(11/9 繼續落毒,新增外拍)

如果係咁,電王咪完全唔 rider 囉∼∼?
我最愛係電王wo∼∼!

不過,其實由平成開始,rider 都 ...
kaiserfrog19 發表於 13-9-2011 11:18 PM

其實係嫁。我第一次睇嘅時候見到變大我都打咗個凸,不過戰隊又好rider又好,我都係側重造型。電王我都好like嫁,12月隻climax form我都好期待。
原本係現時點見到個價突左一突,福姑個價係唔差不過都係未毒到我,點知今日係超人見到.....
cash唔夠既時候見到好價,義餘漆早!
好彩表弟係樹佢夠,借左少少同佢一人一隻!
回復  dohko

除左個rider未接受到之外,其他野我都好接受。尤其係女主角(?)清水富美加既開朗~
多其 發表於 13-9-2011 01:49 PM

開朗得過火....如果同歷代拉打女角比.....
你睇下夏娜第一次比良太朗變身電王都無笑,應該話佢係最對主角有信心既女角....
可以同佢比既....大慨只有直美...
回復  dohko

除左個rider未接受到之外,其他野我都好接受。尤其係女主角(?)清水富美加既開朗~
多其 發表於 13-9-2011 01:49 PM

清水富美加~~ :love:
睇實物個時又吾覺咁靚波..
定系c兄d相影得靚呢:34: