Toysdaily 玩具日報

樓主: kaiserfrog19

[玩具報告] 宇宙來了啊啊啊!!F.M.C.S. 幪面超人 FOURZE!!(11/9 繼續落毒,新增外拍)

樓主拍得好正,姿勢又正,而家d玩具設計同價錢都唔係細路負擔得起。
睇落去又好似好好玩……有d心動tim……xdddd
影得唔錯的墨魚人~~~
其實,你們覺唔覺,火箭頭變身後伸懶腰果下好重鐵甲萬能俠的既視感?
撇除古靈精怪的造型. 幪面超人fourze 其實幾好睇, 校園番長式的故事個人來說很受落. 加上一眾女角有幾分姿色, 看起來很賞心悅目. 左起: 陰暗女, 女王, fourze, 女主角? 老師.

回復 65# dohko

除左個rider未接受到之外,其他野我都好接受。尤其係女主角(?)清水富美加既開朗~
Okay 喎, 睇完第一集後小弟對佢都有小小改觀,  FMCS 有進步喎用透明複眼, size 同 SHF 差唔多又有武器配件跟, 師兄滲線工夫亦不俗, 讚呀!
回復  dohko

除左個rider未接受到之外,其他野我都好接受。尤其係女主角(?)清水富美加既開朗~
多其 發表於 13-9-2011 01:49 PM

女主角?真係幾ok, 夠陽光, 上輯玩妹系治癒, 今輯玩陽光開朗, 哇哈哈!!!
玩配件的話,都是待望sic好鳥{:2_112:}
正!之前都有買呢類拉打兒童系列,但今次咁嘅價錢,個人會選擇等SHF算了 :78:
带腰包0既幪面超人
Thanks for your sharing:)
大大D相影得好令牙!請問係用咩機架?
唔當佢係幪面超人就唔錯0既...
leo2004 發表於 11-9-2011 09:56 PM

有d似真人+大個版嘅獅人鳳呀...............:x:x

只要死守住個底線(怪人爆後唔會變大),套劇都仍然叫rider。
有d似真人+大個版嘅獅人鳳呀...............

只要死守住個底線(怪人爆後唔會變大),套劇都仍 ...
iorik 發表於 13-9-2011 10:55 PM

如果係咁,電王咪完全唔 rider 囉∼∼?
我最愛係電王wo∼∼!:63:

不過,其實由平成開始,rider 都只係虛名黎 je……

大大D相影得好令牙!請問係用咩機架?
desectors 發表於 13-9-2011 09:43 PM

多謝,都係 d basic 野 je∼∼
Canon 550D + 50mm 餅鏡∼
冇微距影得有 d 辛苦∼∼:26: