Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: RaY-LuNG

[詢問] 隻Spiderman 係咪中左sad 貨???

其實褸主個之之俠,
我個人接受了~~:64:
有時發覺有啲大大真係對一件一千幾百嘅玩具當藝術品去看待,要知道就算玩到真三一三千幾嘅一件合金都係我哋偉大嘅祖國製造,而我國最大嘅優點就係包容性強同明白對事物質素嘅要求,永遠唔可以一步登天,所以你我今日喺身嘅玩具,都唔可能�或者無辦法去要求質素完美!一日啲玩具係大陸做而你又選擇玩,咁就要學識寬容�鬆,如果唔係太過挑剔,盞自己唔開心,還好嘅係你嘅蜘蛛人未過14 days,咁有時間你就快換啦!
一般黎睇都唔太sad :(
kafai1978 兄.....我下就已經出左去換喇 幫唔到你了:31:
如果早D知道你單CASE 我都會幫你:26:

其實我只係接受唔到個LOGO 唔係置中...今日HT 點拉都拉唔返正比我
好似ironman 咁,心口個燈偏向左...想換個心口燈置中....
呢個要求我諗唔算太高者....我亦冇當佢係一件藝術品....
而家已經置中哂喇:77:

哦,唔緊要啦,我再想辦法。
不過都唔該晒你!
希望有其他師兄可以幫到忙!
而家已經置中哂喇
RaY-LuNG 發表於 7-9-2011 10:18 PM

c兄要拑返低豬豬俠個膊頭就型仔晒啦
工起工起!
c兄要拑返低豬豬俠個膊頭就型仔晒啦
工起工起!
t-man 發表於 7-9-2011 10:41 PM

係喎 :50: 多謝大大提點
小弟今年先接觸HT POSE都擺得唔太自然...:80:
係喎  多謝大大提點
小弟今年先接觸HT POSE都擺得唔太自然...
RaY-LuNG 發表於 7-9-2011 11:29 PM

我本身喜歡蜘蛛俠
所以豬豬俠都係我第一隻hottoys
之後又訂左classic predator
總知就那屎上身啦:no:
我由Mark VI 開始中招:72:
細細個睇外國網AVP 估唔到係HK....好後悔冇得做VIP:cool:
我由Mark VI 開始中招
細細個睇外國網AVP 估唔到係HK....好後悔冇得做VIP
RaY-LuNG 發表於 8-9-2011 12:41 AM

係囉
一中毒,真係老婆本都比埋佢
不過ht愈黎愈多人炒
真係...............
見到predator trackerd炒家炒到糗晒跌到1100-1200
真係好想入返隻