Toysdaily 玩具日報

查看: 3367|回復: 25

[詢問] 隻Spiderman 係咪中左sad 貨???

仲未過14日  件衫唔係置中 點拉都拉唔到去中間
第2,3 張圖睇下SPIDER 個LOGO 對返條頸
第4張相喉嚨果d o隆係咪正常架?

另外分享一張自己影得幾滿意既相  :77:
個人而言, 正常, 滴膠冇爛, logo完整, 又唔覺有雞冠 "啄"
有窿不能接受
其它問題還可以
絕對正常:63:

要求愈來愈高,生產商要揾多 d QC 啦。
我無spiderman!:56:無錢後追
各位大大睇唔到件衫唔係正中咩?第二同第三張相件衫"咩"左:26:
各位大大睇唔到件衫唔係正中咩?第二同第三張相件衫"咩"左
RaY-LuNG 發表於 7-9-2011 12:37 PM

重有14天保養米拎去換囉
淨係果d窿都要換啦
師兄,你嗰隻嘅問題我可以接受,但我新買嗰隻斷咗腳掌,因為係bid返嚟,冇保養單,而家都唔知點算...!!!
你介唔介意將你嗰隻換俾我,你攞我嗰隻番Hottoy換隻全新呢..??萬分感激...!!!!
絕對正常 wow !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
後面無咩事
前面西利d
師兄,你嗰隻嘅問題我可以接受,但我新買嗰隻斷咗腳掌,因為係bid返嚟,冇保 ...
kafai1978 發表於 7-9-2011 04:16 PM

其實呢個方法都唔錯~絕對利己又利人~~~~~~~
可以合作一下~:71:
這方法唔錯.....大家合作一下..大家都開心..
師兄,你嗰隻嘅問題我可以接受,但我新買嗰隻斷咗腳掌,因為係bid返嚟,冇保 ...
kafai1978 發表於 7-9-2011 04:16 PM

係WO~OK WO~~~大大幫下佢啦~~