Toysdaily 玩具日報

[其他] shf+figma+revoltech劇場 [ SFR ] 第十三話 決心

回復 9# kanono

之後會重有其他人物出呀!!!:36:
回復 10# ngkp19

因為我果隻係後期水貨, 包裝外包住個笑樣!!:73:  價錢重平過係出面d冇左面既抄價:58:
回復 11# 拉打一小西

久等啦小西:79:   多謝支持!!!:77:
回復 12# Galulu^^^

咁樣我會好興奮架~~~~~:66::66:   唔好呀~~~~~
回復 13# 御姐喵

:64:多謝支持!!
回復 14# 御遠將

唔辛苦   :54:   最重要你地喜歡同留下言比我就得啦!!:34:  靚仔呢個位我自己都好喜歡~~:66:
回復 15# cybaster

真既!!:handshake:  有你地既評價!!  一d都唔辛苦啦!!:*  多謝支持呀!!!:79:
回復 16# virtualman

:$多謝呀~~~~~~~
回復 17# DEVIL_BOY

DEVIL兄~~:handshake:
我都想躺在saber個咪咪....  只能在自己故事內進行!!:46:
ps冇進步啦, DEVIL兄你比我強多了...:(
等我有時間會更改一個書面版:sleep:
只要有大家支持, 我想我還會有力氣頂到最後的:$
我的故事其實已經不停地更改及加碼, 只是拍攝真的要時間呢:angry:
我的小宇宙會再爆發的,:*   DEVIL兄一起加油吧,:71: 把玩具劇場帶到所以喜歡玩具的人心上吧~~~  :74:
回復 18# ★銀時

唔好死呀銀時兄~~:42:   最多我再加快一點吧:54:
回復 19# 原罪

原罪兄~~~:65:  多謝支持!!:79:   唔爛唔爛:34:  現時冇問題!!:38:   道場係原景已有  只是打印機打印得靚啦:35:
回復 20# billyab419

:77:久等啦~  希望你喜歡啦:35:
回復 21# Gackt

真的嗎~~~~~~ :handshake:  感激呀~~~~~:64:
回復 22# hkfelix1984

真既~~~:@  太好啦~~~  又多一個力量支持我啦:$
回復 23# JTOYZ

久等啦~~:shy:    希望下一集都見到呢個評價啦:)