Toysdaily 玩具日報

[其他] shf+figma+revoltech劇場 [ SFR ] 第十三話 決心

1)VASH好幸福!:D躺在SABER的怀里!:46:
2)TOMMY兄PS又进步了!:77:
3)我听不懂广东话可是还是觉得剧场好好睇!:71:
4)大大的用心大家都看得到小弟真是感动!:79:
5)角色又增加了!:35:又得想故事的发展!真是辛苦你了!:(
最后希望你创作剧场的小宇宙继续燃烧!:$
正丫,湯米兄,等死我啦~~~期待14話xd~~~~
:$你返黎啦~~~~
幾驚你又爛尾…
請問個道場…點解會有陽光射入黎既?PS?
十卜:71:
好耐冇睇過大大POST既劇場
等咁耐係值得嘅!!!!!加油!!!:71:
等左好耐啦!
支持你繼續落去~~ 加油呀!!!
期待已久:71:
一集比一集好!
仲以為爛尾
點知大大又出返

希望下集出快d啦
回復 2# ZIN

多謝支持!!:79:
回復 3# Godzima

:71::71:等到啦!!  :66::66:笑死我啦    :63::63:十四話要快d呀
回復 4# chocolate8909

希望今星期可以拍攝啦:55:
回復 5# mame169

多謝曬~ :77:人物會不停加~  哈哈哈~:66:
回復 6# dragonman

謝~:35:

..........................
回復 7# 乳豬仔

乳豬兄!!:65: 多謝你大力支持!!:79:  我既作品又未及去到要望穿秋水呀:47:   你咁講我會好.......................................................................................................................................................................................................................................................................................................興奮架~~~:66:
回復 8# lingchung

小小意思啦~  希望你地滿意啦~:43: