Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 新手分享 Metal boss蛇叔?! (new photo at P.5)

WAI,大佬, 個頭真係200%貨不對版喎,
其他唔講先, 同官圖比根本係兩個頭黎!!!!!!
呢個頭怪形怪相, 條頸D比 ...
九仔 發表於 7-9-2011 04:59 PM

師兄,你有冇入手...????
回復 76# kafai1978

佢400%冇入啦,200%貨不對版喎
回復  kafai1978

佢400%冇入啦,200%貨不對版喎
jay_c 發表於 9-9-2011 13:23

400% .....Bearbrick 咩..........:34:
回復 78# 迴轉宙斯

做咩踢爆人姐:79:
頭像被屏蔽
今日摞到货啦,一个字正,7旧水好抵玩:$
回復 8# jay_c

師兄都買得好密wor,想請教一下d盒點處置?:64:
回復 82# 買買買

我唔keep盒,配件用保鮮袋入起,呢期真係密咗,除咗黎緊架batmobile,已經停訂ht野,專心買返拉打算喇
WAI,大佬, 個頭真係200%貨不對版喎,
其他唔講先, 同官圖比根本係兩個頭黎!!!!!!
呢個頭怪形怪相, 條頸D比 ...
九仔 發表於 7-9-2011 04:59 PM

冇買又扮專家...!!!!!!!1

我頭尾用
冇買又扮專家...!!!!!!!1
kafai1978 發表於 10-9-2011 09:30 AM

哇, 追住黎咬, 收左幾多錢啊?
麻煩樓主下次寫清楚D,
一定要買左先可以討論,
同埋只可講好話, 批評既說話係唔講得既.

咁先孚合返討論區既和諧, 和平理性同思想統一
個討論版先黎得有意義. 合孚國情

今日去雞旺見到實物,個頭好似上咗老抽豉油咁款,搞到成個巴基斯坦咁,會唔會係隻隻上色唔同?:79:
今日去雞旺見到實物,個頭好似上咗老抽豉油咁款,搞到成個巴基斯坦咁,會唔會係隻隻上色唔同?
wiswis 發表於 10-9-2011 03:59 PM

無買唔好扮專家喎, 唔容許架 :34:

其實同你有同感.
不過好似我之前咁講, 除左個頭, 其他配件都好有誠意的,
我諗係繼SAVES之後二, 三線廠再被炒高既FIGURE
回復 88# wiswis

有可能喎,買開headplay頭都要睇2~3隻,隻隻都唔同,我果2隻上色就差唔多,但頭巾就有d分別