Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 新手分享 Metal boss蛇叔?! (new photo at P.5)

唔係喎, 冇十足都有9成................... 幾好
good886 發表於 7-9-2011 05:13 PM

轉自國內兵人在線

我自己覺得差唔多,係頭巾出事,望落冇咁兇
頭像被屏蔽
回復 48# ttkai322

角度問題姐,如果頭巾再低d更好(事實上真係同樣板有分別),好似上面2張完全相反角度既,真係好難比較
其實師兄們所比較張圖係初版的,自己也都較喜歡這版,
但之後唔知點解headplay加咗入嚟,負責開發新頭雕。。
結果之後亦有公佈新的頭雕照片,就是現在大家見到的這一款頭雕。。
如果有跟開呢只嘢嘅玩家,應該都已知道。
但真係唔明點解D師兄們還要摷番D舊相嚟玩針對。

以細厰嚟講,我個人覺得大貨確實造得幾好~!!
其實師兄們所比較張圖係初版的,自己也都較喜歡這版,
但之後唔知點解headplay加咗入嚟,負責 ...
katcatt 發表於 7-9-2011 10:30 PM

冇錯, 大約兩個月前, 頭雕作出修定.
回復 50# katcatt

:71:

其實第二版的頭雕, 更近似 mgs big boss peace walker 中的造型.
初版的, 我總覺得似是港漫龍虎門中的角色........
蛇叔真係好型:).....
回復  toms110

我齊頭8魚入手,我見平時淨頭雕,另外配素體同一套衫都6魚啦,仲要配配件,所以我 ...
jay_c 發表於 6-9-2011 11:05 PM

如果 7-8 魚,ok bor~,

好彩小弟對佢冇愛~:66:
頭像被屏蔽
回復  toms110

我齊頭8魚入手,我見平時淨頭雕,另外配素體同一套衫都6魚啦,仲要配配件,所以我 ...
jay_c 發表於 6-9-2011 11:05 PM

c兄, 8魚入手, 咩地方ar?? 可否pm我!! thx thx thx
回復 57# sohen

皆旺,不過老闆娘話會加價,唔知依家幾錢
回復  sohen

皆旺,不過老闆娘話會加價,唔知依家幾錢
jay_c 發表於 8-9-2011 01:05 PM

是否雞旺2樓, 一家大細個檔?? 請問你係預訂價定係現貨價??
thx thx thx
真係一日比一日貴:45: