Toysdaily 玩具日報

查看: 32679|回復: 66

[玩具攝影] 五大超合金 - 六神合體 金毛獅王 高廸安 百獸王 宇宙大帝

剛剛買了百獸王, 童年最喜愛的7大機械人, 齊5個了。

五隻嘢加加埋埋都洗了唔少$$$, 尤其是大帝和金毛, 炒到儍哂!!!!
攪到小弟從來唔訂玩具, 都走去"超人"到訂了大帝, 免再食好似金毛嘅炒價。

在此還要多謝網友張生, 用平價賣超合金百獸王比小弟, 現在這隻已炒到過哂火位, 謝謝!

同場加影舊ST版超合金, 合金成份超高, 呢幾年從yahoo Japan 及 ebay 買回來的, 因無$$買DX版~~~~~~

7大機械人還欠2 個, 他倆就是 光速電神 和 機甲艦隊。 影住ST版超合金頂住先。

引死人之餘..仲頸都歪埋...你好野:71:
引死人之餘..仲頸都歪埋...你好野
老文 發表於 6-9-2011 02:07 PM

:DDX 2.............
:77::D:love::handshake::71:
正!:71:
仲有埋縮小版!

想問下最後幅圖右手邊果隻係咁名堂呢?(細個睇過但醒唔起佢既名‥‥)
dude, is so hard to see.
5隻里面百獸王真係差得遠...我踢左佢出櫃了...:34:
X 2.............
ZIN 發表於 6-9-2011 02:07 PM

:DD x 3
一個字正   但V型同超力吾入流嗎:$
5樓:機甲艦隊,十五機合體
我都系差呢兩只.
回復 7# zeven

鬼叫曰本仔賣咗licence 俾美国佬, 光速電神 和 機甲艦隊 都要等美国佬了
因小弟是 70後中後期
回復 10# 玩具狂四郎
:71:
以身高比例睇:
擺埋一齊先覺得大帝,六神同獅王同頭好細.
高迪安大頭 :66:

great collection~!
好多70後都等緊光速電神和機甲艦隊~~:35:
下次可唔可以轉返正d相....好在我用部lap-top可以打橫睇...:(