Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 少佐分享 - 我的 Ironman Mark V ~~~

唔明... 打錯字......
$hiine 發表於 5-9-2011 08:56

原裝已經有戰損版??

隻野一d都唔靚,好醜樣,快d掉去我屋企!
常威 發表於 5-9-2011 08:55 AM

小弟係唔會俾大大唔著衫摟住佢喺廳張疏化瞓天光既......:he:
原裝已經有戰損版??

timyin 發表於 5-9-2011 08:58 AM

係呀... 換甲即成......:65:
咁真係幾多野玩

我個隻個頭有掉漆.....
其他地方未有任何大問題,
考慮緊去唔去換個頭....
maxcyeung 發表於 5-9-2011 09:08 AM

我個隻頭都係,如果換係咪帶個頭同單呀?
excellent!!!:shiny:
咁真係幾多野玩

timyin 發表於 5-9-2011 09:04 AM

買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~買啦~
頭像被屏蔽
maxcyeung 發表於 5-9-2011 09:08 AM

小弟果隻衰以下三樣野

頭殼頂同大大果隻一樣...有一大部份 被壓傷左......
左邊護膊...噴油起晒泡...唔知係咪想當高 溫戰損......
仲有個喼...油未乾就入盒...貼盒果邊甩油......
我個隻頭都係,如果換係咪帶個頭同單呀?
mvp 發表於 5-9-2011 09:24 AM

帶單同sad件去就得... 唔使成盒攞去......:65:
當然如果sad到好似小弟果隻咁就無計啦......
頭像被屏蔽
相靚圖清,人帥pose型
閣下乃 TD之影帝,AF之相王也
其實小弟懷疑今次隻MKV喺包裝時唔記得用膠片保護頭部... 事關小弟當日去換件時... Kevin 開左三盒俾小弟睇... 三隻個頭都有不同程度既壓傷... 最後 Kevin 攞傷勢最輕微果隻用立水捽呀捽... 哈... 又俾佢攪掂噃... 收貨......

小弟覺得 Kevin 服務唔錯吖... 咪成日插佢啦......:he:
點解人影相你影相, 你張相影到會郁, 重會分體o既 , 巧哩HIGH呀∼∼∼∼
夜星閃 發表於 5-9-2011 09:47 AM

同 米sir 將 茶變水 仲差好遠... 簡直係神跡呀......:63: