Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 少佐分享 - 我的 Ironman Mark V ~~~

茶變水
乾淨變戰損
toms110 發表於 6-9-2011 12:34 PM

將茶影到變水簡直就係神技......:71:
HAHA, 已等call取貨中
toysmale 發表於 6-9-2011 11:46 AM

張單幾多號......:65:
正都要打......
$hiine 發表於 6-9-2011 01:07 PM

因為我未收到call...
張單幾多號......
$hiine 發表於 6-9-2011 01:12 PM

三月..........有排先派到......:70:
將茶影到變水簡直就係神技......
$hiine 發表於 6-9-2011 13:11

又抽:53:

好厲害的轉圖~!!:handshake:
順帶一問咁多位大大, 為何要換電或除電呢? 不做會有什麼後果? :64:
:shy:曹長

:unhappy:我仲未攞
好厲害的轉圖~!!
順帶一問咁多位大大, 為何要換電或除電呢? 不做會有什麼後果?
ToyKnife 發表於 6-9-2011 02:32 PM

會漏電池水......:31:
電池水所到之處都會有無堅不摧, 掂乜乸乜嘅神力....:unhappy:
會漏電池水......
電池水所到之處都會有無堅不摧, 掂乜乸乜嘅神力....
toms110 發表於 6-9-2011 02:40 PM

HA?........:Q (thanks for reply)
咁矛盾?! 就是喜歡它們可以發下光, 得閒又開一下自己欣賞一下....
那家裡的IM series 不就要一隻隻除電?....除電時有什麼要注意的...:56:
回復 114# ToyKnife

對, 唔拆電d漏電池水會影響通電位因而著唔到燈
要注意螺絲位扭開左之後要好小心整起塊配件, 呢個過程有機會整花表面
HA?........ (thanks for reply)
咁矛盾?! 就是喜歡它們可以發下光, 得閒又開一下自己欣賞一下....
...
ToyKnife 發表於 6-9-2011 03:05 PM

其實每款電池都有爆(爆完就漏)嘅可能, 不過HT果啲一來雞啲, 二來你都唔支佢地啲存貨係幾時入嘅, 所以咪: 一係拆電, 一係就自己換啲靚啲囉, 出面一般$5一粒~~:78:
自於換電就剩係留意個螺絲位唔好扭到滑牙:52:
好正呀!  ! !!!!!!!!!!!!!!!
Thanks bros. siumy and toms110~~:64:
Then I choose to replace some better battery myself, I still want to keep them can light up whenever I want to do so~:35:
好厲害的轉圖~!!
順帶一問咁多位大大, 為何要換電或除電呢? 不做會有什麼後果?
ToyKnife 發表於 6-9-2011 02:32 PM

電池方面小弟無咩研究... 有勞其他大大啦......:64:
因為我未收到call...
mezzart 發表於 6-9-2011 02:05 PM

好快!好快!好快!:he: