Toysdaily 玩具日報

查看: 6097|回復: 16

[個人收藏] 都仲係MARVEL UNIVERSE - CYCLOPS, WOLVERINE, SKRULL

又分享一下幾隻新入既MU

CYCLOPS

呢款CYCLOPS應該都係MU以來最靚仔既一款
可能因係有頭髮XD
但亦好難入手, 同WAVE既CABLE我都無辦法買得到
呢隻都係好偶爾買到

要更正一下, 原來COMMANDER ROGERS唔係新BODY
早過佢既呢隻CYCLOPS同另一款IRONMAN其實已經係新BODY來
主要係對腳多左轉軸, 可以企得好好多

如果有埋LASER EFFECT就好了~

仲有無乜人買既SP. OP WOLVERINE

都諗左好一陣買唔買好, 雖然已經平過一般MU
但賣相真係幾...
不過見到用槍, 軍事FEEL既WOLVERINE唔多, 就買埋吧..

其實係面相上色差D, 雕工都OK的

仲有支手槍TIM~

最後係更偏既SKRULL兵

SKRULL係外星人, 都係幾主要既MARVEL敵軍
不過我都唔多了解(無睇到SECRET INVASION)
淨係知呢堆人可以變裝成任何人, 搞到立立亂
唔知MOVIE會唔會打佢地?
MU應該只有出過2 隻SKRULL
一大一細, 造工同武器其實都幾好

最後一張X-MEN
WOLVERINE同JEAN都勉強可以...
但真係急需一隻似樣D 既STORM
下一WAVE快出吧~

同埋...我想要一隻PROFESSOR-X....
隻SP. OP WOLVERINE邊度有呢...唔錯bo
KGarnett 發表於 4-9-2011 05:51 PM

OW o係狼人前傳出過,mu係repaint ver!
:71:支持!!!!GOOD!!!!
KGarnett 發表於 4-9-2011 05:51 PM

呢隻係死貨來~~有得賣MU既鋪多數都有佢, 仲要平過其他..
我就諗緊好唔好自己上過色佢
可比會靚仔好多
我想問問各位多數係邊入MU D FIGURE 架
:71:

隻狼人好似難面咁, 真係入唔落!

Cyclops真係幾正, Cable都係用新body架!
回復 6# 用戶一個

信和 1/F & 2/F 各有一間格仔舖(其實係同一間),
另外信和3/F都有一間有好多美玩買的舖頭, 大大可以睇下!
Cyclops我都未入到...
都係JIM LEE的VER(有頭髮)靚仔過哂而家D潛水衣樣...

但係呢隻比例真係做得好靚...
出面又係炒到9彩...
有機會一定入!!
jim lee ver cyclops 真係好正
再加上夠貼地 無得彈
呢款CYCLOPS好得喎, 幾時出嫁? 請問邊度仲有得買?

Skrull係Marvel宇宙入面其中一個最強大既種族,星球佢地都有好多個
但係近年既一連串事件後,包括Secret Invasion,Skrull差唔多滅族咁濟....

已confirm Avengers電影係會打Skrull
Skrull not 偏 la.
It is army builder figure....i bought 3.
回復 13# Devil_Fudou

咁好?
幾鐘意SKRULL...
仲以為只係打LOKI...