Toysdaily 玩具日報

查看: 12757|回復: 10

[玩具攝影] lego 8053+8043+8293 遙控起重機計畫開動

:30::30:........余下的一個月點過呀.............:31:

Lego 8043 - 遙控挖掘機.....是因為要它的零件而買的:73:

不過看看吓,它都好似好好玩woo.....:58::71:

lego次次都是個盒好大,但只放咗一半

lego 8053 - 又是男人最like又粗,:35:又長:57:的起重機.........

個膠箱當然是放lego啦!

lego 8293 - 燈及麼打set

woooooo...:50:......六個AA電.......$$$.......:59:

remote

很久無玩lego, connector都做得吾錯woo

........余下的一個月點過呀.............

Lego 8043 - 遙控挖掘機.....是因為要它的零件 ...
mkyfk 發表於 2-9-2011 10:27 AM

尋日入咁多?? 仲偷運到返屋企??利害, 利害!!

我都有新嘢, 比吓意見LA!!
http://toysdaily.com/discuz/thread-164472-1-1.html
回復 2# gumng

大人不在呀!叫你一齊去,你又在大陸......:67:
回復 2# gumng

遙控lego整好咗一齊落街放車:34::58:
回復  gumng

大人不在呀!叫你一齊去,你又在大陸......
mkyfk 發表於 2-9-2011 10:40 AM

走唔到, 無計!!
555 你唔係之前入咗咩??
回復  gumng

遙控lego整好咗一齊落街放車
mkyfk 發表於 2-9-2011 10:42 AM

OK!! 車埋我隻THOR!! HAHA!!
Lego Technic, 正嘢! 由細個到而家都係想買而唔敢買嘅玩具!
回復 6# gumng

我重會加燈,所以晚間都行車都OK
回復 5# gumng

555?未買呀,現在才買
回復 7# Hiroakiming

我覺得現在的Lego Technic 好好多,又有遙控:71:
嘩~呢幾盒係好野....不過都唔少野喎

我都仲未買555 , 不過我都只係買架電單車算.
今日終於入左SIC FANG & SKULL, 比我想像中平喎