Toysdaily 玩具日報

[分享討論] GFFMC【Gundam the Origin】 X Metal : 中了Sad貨?

呢期笨大d qc真係好差..勇者王係咁..呢隻又係咁
Sad得好離譜:69::69::72::30:
Sad?  Have u checked other brother's sharing before asking this?  

U really haven't seen the SA ...
Douglas.M.Saint 發表於 30-8-2011 08:45 PM

wtf.....12xx for such a quality:80:
唔通近期隻sdx同佢都係高達所以都一樣sad得咁西利?:@
呢隻真係唔值咁貴!Metal Fix 001正好多重有飛機坐(企)!
請問個咀有咩顏色??
請問個咀有咩顏色??
timyin 發表於 31-8-2011 08:55 AM

我諗佢係指紅色位既邊邊上唔晒色掛...
我諗佢係指紅色位既邊邊上唔晒色掛...
小堅 發表於 31-8-2011 08:59

我果隻都有此情況,咀邊d紅色位上色唔均勻,好似烏咀狗咁,大腿兩個"U"位一樣有深淺色,不過全可以後天補救

總括來說呢隻RX-78都好正,CHING慢慢享受下啦
我個隻個頭都唔夠色,要自己滲返線同埋上色,咁嘅價錢買返嚟都有d失望!
:o the qc from GFF metal composite is getting worse.
頭像被屏蔽
請問點樣分行貨定日貨,我買玩冇開到單便離開了.失策....
請問點樣分行貨定日貨,我買玩冇開到單便離開了.失策....
ah199 發表於 31-8-2011 03:13 PM

行貨有萬代貼紙,日版乜都冇...
回復 28# 小堅

THX!  那我的應該是行貨,個盒底有 Bandai Asia 尖沙咀地址(口既)貼紙.hmm.....  消費者應有權利.不過冇單,又怕煩,仲未決定換唔換好....
回復  小堅

THX!  那我的應該是行貨,個盒底有 Bandai Asia 尖沙咀地址(口既)貼紙.hmm.....  消費 ...
ah199 發表於 31-8-2011 03:42 PM

如果冇單既話,就算係代理都唔會換畀你喎...