Toysdaily 玩具日報

psp 問題

請問問如果買PSP行機, 可玩美版/歐洲遊戲嗎?
我指的是正版碟, 定係只可以玩日版GAME?
原文章由 henryliuch 於 6-3-2007 11:24 發表
請問問如果買PSP行機, 可玩美版/歐洲遊戲嗎?
我指的是正版碟, 定係只可以玩日版GAME?

我無記錯PSP 係可以玩到美版/歐洲遊戲

只係UMA video 有分別
thanks~~
因為想玩GTA~ 不過英文版好似好玩D... 又怕玩唔到..
原文章由 X-JAPAN 於 6-3-2007 11:38 AM 發表

我無記錯PSP 係可以玩到美版/歐洲遊戲

只係UMA video 有分別
請問如果買psp 有什麼地方要特別注意?
最安全就是在sony shop或是反斗城那些大公司買

比一般的街店安全,老實說看到所謂sony的partner store都是教人玩老翻的...信心度大降

買機一般都是最注重畫面有沒有死點的
收到~~ 等我去大公司睇睇先~~ thanks
咁出面係唔係有MHP2 VALUE PACK 賣?
我想玩MHP2:no: 市面好似抄到好貴...
原文章由 mirage 於 6-3-2007 01:50 PM 發表
最安全就是在sony shop或是反斗城那些大公司買

比一般的街店安全,老實說看到所謂sony的partner store都是教人玩老翻的...信心度大降

買機一般都是最注重畫面有沒有死點的
原文章由 henryliuch 於 6-3-2007 02:10 PM 發表
收到~~ 等我去大公司睇睇先~~ thanks
咁出面係唔係有MHP2 VALUE PACK 賣?
我想玩MHP2:no: 市面好似抄到好貴...

mhp2 pack? 那個之前聽說能以千八入手,現價就不知道了
o... 唯有出去搵搵了, 1800真係好抵~ thanks
原文章由 mirage 於 6-3-2007 04:34 PM 發表

mhp2 pack? 那個之前聽說能以千八入手,現價就不知道了