Toysdaily 玩具日報

查看: 6026|回復: 22

[個人收藏] 近排marvel一入同親戚的驚喜手信(整返好圖~)

自已買左ca comic pack同特別色red skull

親戚就帶左3隻mu2隻ca movie1隻iron man movie:$

iron man,呢套甲幾型,同埋唯一一隻有雙開手and櫬兒童向大砲唔會樣衰既甲

ca雪地裝,冇乜愛冇乜配件,唯一正係塊滑雪板

英國隊長,好鍾意呢隻!好colorful同埋隻腳接地性好好,好物一隻

iron man mark VI呢隻又係正,設計型,睇到mu進步緊果wave,不過呢隻隻眼油歪左,不過無減低我對佢既喜愛

thor,唔駛講,夠高,夠型,夠壯,夠惡!!!

luke cage,其實呢條友係乜水?好似話好鬼大力,呢隻外表好似hancock,渣埋條鐵更加似黑社會大佬

red skull,唔知係咪個個大大都講佢差所以搞到我覺得佢比我想象中好,粒cosmic cube做得好靚,可動都接受到,都算係正野

佢個樣好正!!!好似道友:x

之後見得閒就盤點下:60:呢個就係我既universe!!!:*

iron man

captain america

x-men

其他

惡人太少喇!!!

一轉個頭返出黎見到如此慘況!!!!

不過我直覺都知係佢呢條破壞王,仲要一副臭寸樣,你好野:blame:
luke cage 好似地盤佬:66:
阿瞬師兄應該好鍾意CA:58:
隻狗真係咀秒秒!!!!!!!!
回復  IRONMANlool
我覺得隻 luke 條老牛的色上得好正...
好似真的一樣
36韜 發表於 29-8-2011 11:52 PM

hk都冇見過
回復 2# IRONMANlool

我覺得隻 luke 條老牛的色上得好正...
好似真的一樣
luke cage 好似地盤佬
阿瞬師兄應該好鍾意CA
IRONMANlool 發表於 29-8-2011 10:53 PM

ca係少數智力英雄!!!不過係巧合咁多姐!我like x-men多d:p
自已買左ca comic pack同特別色red skull

親戚就帶左3隻mu2隻ca movie1隻iron man movie

iron  ...
阿瞬軍曹 發表於 29-8-2011 10:03 PM

好多珍藏啊!!
甘拜下風!! 請受小弟一拜!!!
好多珍藏啊!!
甘拜下風!! 請受小弟一拜!!!
gumng 發表於 30-8-2011 12:18 AM

你好似我咁玩閱兵儀式既話仲壯觀過我,到時我拜返你就真:p
隻狗真係咀秒秒!!!!!!!!
lingchung 發表於 29-8-2011 11:41 PM

我次次影都黎搞破壞:*
你好似我咁玩閱兵儀式既話仲壯觀過我,到時我拜返你就真
阿瞬軍曹 發表於 30-8-2011 12:25 AM

師兄見笑了!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:30:
好多marvel呀!!

真係羨煞旁人呀^<>^
好多隊長....究竟邊個帶頭?:he:
頭像被屏蔽
no pic!!:38:
:38:
傾計無相無計傾。