Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: L-U

[玩具報告] TF PRIME - SDCC限定 柯柏文

被毒到了,,,,,,,,,:47:
隻文無唔同,都係d class。而11用會出wave1,有v class文,人形更好,有刀有槍,所以我唔買e隻,我等v文。 ...
benedict 發表於 29-8-2011 12:21 AM

想問問
有圖看嗎??:)
想問問
有圖看嗎??
華夢 發表於 29-8-2011 01:01 AM

here
here
benedict 發表於 29-8-2011 08:45 AM

3Q大大
這個心口好看多了呢:shy:

樓上講得O岩...係2百幾+一隻DELUXE既價
話晒都係限定
所以我先話要自行衡量一下係咪入得過..

而家反而擔心D CLASS麥會否散出
我唔想再硬食一PACK GIFTSET了, 人仔要黎都唔知做乜

另外想問下, 乜11月就有貨??
我記得孩記好似將個上架期推到出年3月?
MOVIE野賣唔切喎....
樓上講得O岩...係2百幾+一隻DELUXE既價
話晒都係限定
所以我先話要自行衡量一下係咪入得過..

而家反而 ...
L-U 發表於 29-8-2011 08:52 AM

TF prime wave 1 assortment

November 2011, and the assortment breakdown in each case is as follows:

Wave 1 Deluxe:
4 x Bumblebee
2 x Arcee
2 x Starscream

Wave 1 Voyager:
3 x Optimus
1 x Bulkhead

Prime Entertainment Pack:
2 units / case

The Entertainment Pack consists of Deluxe versions of Optimus Prime, Megatron, and PVC versions of the three human children.
轉自tf論壇

但就咁, 好似v級對腳有d短, 心口太橫, 反而d級人型仲靚(唔計心口)
good buy! so fast!