Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 紳士之白!!!!—ROBOT魂 101 TALLGEESE III 完全玩評報告

雖然個頭係差左D,但係見到樓主禁多張攞鞭嘅相,就知道樓主玩得好開心啦^^:43:
回復 16# siubuy

如果有埋個頭既擺動,會開心好多~~
D相型到尼,完全做出TALLGEESE既神韻
回復 19# cth108

謝謝啦,大大你入左未?
thanks for all the good photos, all the poses look very good.
for the head's articulation ma, its neck wasn't suppose to be
able to move in its original design(if that make you feel any
better lol).
好正的分享, 多謝師兄分享~~
回復 21# flash

依家我最想既,就係希望佢隻多魯基斯2要郁到條頸.......:79:
cut左個下巴佢,想點郁都得
我cut左之後再執執個feel正好多
回復 24# zeare2

有沒有圖睇下?謝謝﹗
頭像被屏蔽
新買了 r魂的新安洲同紫色專用機.........設計真係型到爆炸.....新安洲簡直極品中的極品......攪到我想買埋這款........
回復 25# 劉波

呢隻係設計上同佢地唔太相同,首先TALLGEESE無咁多DETAIL位,同埋可動度方面都有所不及。至於型方面,大家都差唔多~~
回復  siubuy

如果有埋個頭既擺動,會開心好多~~
kkkiii0079 發表於 29-8-2011 03:00 AM

講多次先, 多魯基斯個頭設計應該要係咁, 甚至根本應該係唔識轉...

回復 27# Squall

咁佢打交個陣咪只可以成世向前看~^^~??:66:
我都覺得除左個頭唔郁得外,渣武器都應該係佢原先動畫設計唔好既地方,
又要扣住膊頭又要手渣,攪到好多動作都限制左:cool:
回復  Squall

咁佢打交個陣咪只可以成世向前看~^^~??
kkkiii0079 發表於 30-8-2011 10:12 AM

係架, 咪同力奧一樣囉:x