Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 生日!! 出報告賀賀先!! D-Arts Rockman Zero 報告!!

就讓精華成為送給你的小小生日禮物吧!!努力∼
Dick.Po 發表於 25-8-2011 11:00 AM

謝謝Dick.Po編輯大大!! 自知不是一個好報告, 但編輯大大仍然願意「精華」了它!! 我會繼續努力做得更好呢!!! 再次感謝!!!!:64:

生日快樂~~~~ Zero的確係正嘢嚟~~~
Devil_Fudou 發表於 25-8-2011 11:09 AM

謝謝Devil_Fudou兄!!!:64: Zero本身造型真係唔差呢!! 係上色及下身可動較弱!!:(

樓主生日是25號?
竟然能在TD找到同一日生日的ching!

Zero還是看慣了方肩甲那個造型呢, 希望往後會以 ...
手榴蛋包飯 發表於 25-8-2011 11:40 AM

生日快樂呀手榴蛋包飯兄!! 謝謝你的支持!!!:64: 真係唔知下一次會幾時出, 我期待黑Zero呢!!:D

Zero~~~真係好形!!! 記得細個玩唔知咩GAME 有佢 ~~正過用洛克人超多
lingchung 發表於 25-8-2011 11:40 AM

謝謝lingchung兄支持!!:64: Game裡面有得用嘅時候已經係RockmanX3時代了, 宜家連Capcom VS Marvel都有佢用呢!!!:71:

生日快樂~

相信大部分人都係等緊出有劍版本o既ZERO....
Squall 發表於 25-8-2011 12:13 PM

謝謝Squall兄!!!:64: 係呀, 我都相信係!! 而我就會等黑Zero!!:71:

生日快樂~

期待有肩甲的版本,希望光束刀有特效零件呢~
s073521204 發表於 25-8-2011 02:59 PM

謝謝s073521204兄支持!!:64: 如果劍有特效件就真係正喇!!!:shiny:
happy Birthday.
D-Arts Rockman Zero - great toy!
Macross長谷有洋 發表於 25-8-2011 03:20 PM

謝謝Macross長谷有洋兄!!:64: 其實造型上真係唔差架!! 不過我係比佢隻拿劍手吸引到姐!!:handshake:

首先恭喜樓主!
睇左其他ching之前報告隻zero有咩問題,尋日都係忍唔住買左,太鐘意zero
可惜!我仍然好唔 ...
Joker_Blade 發表於 25-8-2011 03:27 PM

謝謝Joker_Blade兄!!:64: 我都見有師兄post過頭髮容易爛呢個問題出黎, 我都覺佢d頭髮好重!! 希望佢下次可以出空心頭髮啦!!:what: 係喎!! 唔知佢呢個頭髮可唔可以切開!! 如果可以應該可以救到!!:36:
好圖好POST!
支持!!!
:71:都係劍啱ZERO多D
終於有zero 詳細分享
rockman 條路好漫長
回復 17# aeromanCCM

我玩時都好小心逗住啦...
應該可以拆開,如果可以用金屬圈代都ok,但頭盔夾口真係難搞... 批減d又怕爛:69:

回復 20# 不死鳥
慢慢出好過一下比佢搞掂,仲有其他野追緊:o
happy birthday!!!:77:
very good report:71:
混吉 亂入!:he:

Rockman Zero 其實係呢隻
可惜呢隻GAME得4集
同埋都就出玩具, 不過玩具造型就唔係太好 (頭很大)

C兄果隻只係就咁叫ZERO:)
生日快樂呀 aeroman 兄~~~~:77:
你出咗一個好好GE分享帖~~~~:71:
甚麼?!沒附有劍?!
Zero的商品沒附有劍是討打嗎?!
大大生日快樂:DD .........................我都系希望佢出GBA版噶Zero啊
回復 25# 隨感一亡魂
因為第一代(集) ZERO真係冇劍架, 到第二集時被敵方復活, 其中一個幹部俾左把劍ZERO用
所以le隻第一代ZERO冇劍係正常的
你把劍係其他模型:50:
十卜aeroman兄:35:哩隻確實帶來不少回憶呢:)
回復  隨感一亡魂
因為第一代(集) ZERO真係冇劍架, 到第二集時被敵方復活, 其中一個幹部俾左把劍ZERO用
...
周幼平 發表於 27-8-2011 12:10 AM

原來如此...
但ZERO沒劍實在...