Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 幪面超人 OOO Combo Change - Shauta Combo

好彩有睇你呢個post, 我唔知對腳原來可以咁劈開嗰喎!
buzz 發表於 24-8-2011 06:34 PM

多謝支持 Buzz 兄~
係呀,所以先介紹下隻 OCC,因為好好玩~ :love:
ooc 系列真係唔錯, 不過, 好多地方都唔覺有...
唔知 ching 係咩地方買, 有冇咩集中地可以推介下...等我去  ...
36韜 發表於 24-8-2011 06:43 PM

36韜兄 請收PM~ :77:
好圖。
經你介紹後,就愈覺得SHF太扼錢,雖然普遍覺得喱個系列貴,但至少可以做出必殺技。相反SHF強 ...
iorik 發表於 24-8-2011 09:34 PM

謝謝支持~ :77:
:42: 在香港買魂SHOP限定真係好貴。死人香港魂SHOP又唔生性! :what:

師兄會否入隻 SHF比達?
謝謝支持~
在香港買魂SHOP限定真係好貴。死人香港魂SHOP又唔生性!

師兄會否入隻  ...
fktuen 發表於 25-8-2011 01:30 PM

會呀....... 訂咗行版喇!!!!
發光ge隻光.........@@
回復 17# fktuen

收到, 唔該 ching
我呢個星期係 cc 先~
不過, ooc 起碼要買多過一隻先好玩 XD
會呀....... 訂咗行版喇!!!!
iorik 發表於 25-8-2011 02:06 PM

我仲諗緊....一入就要後追....:70:
發光ge隻光.........@@
ronzero 發表於 25-8-2011 05:00 PM

條電鞭是夜光架~
不過好難影...影得唔好....
收到, 唔該 ching
我呢個星期係 cc 先~
不過, ooc 起碼要買多過一隻先好玩 XD
36韜 發表於 25-8-2011 06:51 PM

CC即係咩呀? :handshake:
頭像被屏蔽

雖然好多人都鍾意佢隻腳,小弟都係其中一個,不過我已用只理頭身不望腳ge做法去睇e隻ooo,好想買啦,可惜未有錢,maybe要等到10月先有錢,不過買ge就當然係買shf啦,多謝樓主分享靚圖

所以我都棄shf而取occ, 因為size其實都fit到greed的, 現在希望出埋爬蟲類combo, 完全体ankh都出場了:no:
回復 24# fktuen

c = see
cc = see see
c?...嘿嘿 :36:
OCC又確實玩味比SHF大:36:
tuen兄個報告做得好好:71:
早兩日手痕入左恐龍聯組......中左.....:26:
睇埋樓主既post中得更應.....:26:
請問樓主邊到仲有得買之前既ooo:64:
雖然好多人都鍾意佢隻腳,小弟都係其中一個,不過我已用只理頭身不望腳ge做法去睇e隻ooo,好想買啦,可惜未有錢 ...
YK_tung 發表於 26-8-2011 11:17 AM

係架~
所以我都有入 SHF Tajato effect parts~ :73:
如果bandai 出其他 OOO effect parts 我都可能入~ :78: