Toysdaily 玩具日報

[改造交流] 自改Tony Stark ( 自組反應爐 + mech test version )

C Hing 正呀! 有水準,支持DIY!
回復 11# freelander77777

一點點的珠珠在同一間shop有架啦!
回復 18# angusks

謝感!!:43:
我都由mark iv開始玩起!!!好彩上年台灣朋友幫我搵到呢隻同mark iii bd兩隻全新都係30魚!!!o個時o係香港睇呢兩隻都要18魚一隻....................係香港炒得貴................c兄呢隻都係好野
頭像被屏蔽
回復 20# katokit

而家YAHXX! 見到都要over 30魚......:69:
ching 15魚買到真係:71:

我本身都有mark iv, 所以唔洗bid個頭雕返來! 其他mech test version既配件加埋led燈都係11魚有找!! 好過食炒價
回復 22# angusks
我台灣朋友o係拍賣度見到!!o個時對4到.........為返港紙十五魚佢問我要唔要???我望返香港o個時都18魚..........我覺得ok咪叫個fd即買!!!!!其實o個時呢隻野正價係幾多錢???

回復 23# katokit

實際幾$可能要求証其他ching, 但以當時ht既售價, 呢隻原價應該唔洗10魚........如果有錯請update!!!

原來我真錯了, 反查資料, 呢隻開訂時係$1020, vip$1050, 10% discount!!!
頭像被屏蔽
好! 好令!支持! 改得好:handshake:
回復 1# angusks
师兄手工好,小弟也好锺意Tony Stark Mech Test不过可惜错过机会入左。看到师兄能够自組真系可喜可贺:71:
真係唔錯好正!! 好正!! 好正!! 好正!! 好正!! 好正!! !
回復 27# yiha9944

我都花左一段時間先存齊d配件,慢慢找一定找到心頭好!
親手改造最好玩!:71:
perfect :71: :71: :71: