Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Toruk_Makto

[分享討論] HT New Goblin SAD位注意!!!

右手三只膠抓好似裂裂地,大家小心玩
有得sad好過冇得sad
等取中....
eagooz369 發表於 25-8-2011 08:54

認同呀:26:
右手三只膠抓好似裂裂地,大家小心玩
twinsenckw 發表於 27-8-2011 12:50

應該係上色問題:56:
個鈎中間活動嘅位,中間塊野太厚,旁邊兩塊會夾到有小小” 淆”,郁得多會裂

個鈎中間活動嘅位,中間塊野太厚,旁邊兩塊會夾到有小小” 淆”,郁得多會裂
twinsenckw 發表於 27-8-2011 15:04

內外根本有d唔岩大細:*
上網大把散件,買定後備啦
我建議未領既弟兄~取貨時或後要注意以下:
1.手臂兩旁的綠色膠粒的數量(右3 左1) <~~重要注意!:74:
2.右手的勾較位有沒爆裂
3.滑板的勾爪有沒有崩斷:( 我唔係第一個為此去換既人了
4.滑板LED回家後記得試著(順便取出電池)
5.滑板中間的貼紙有沒有摺了角…或貼斜  :Q好多都有呢個問題,我睇左幾盒先岩心水
6. 3把刀子都要注意油漆走位
7.頭部去膠紙後有沒有壓傷變光面 :no:
8.衣領的拉鍊小心別要太大力所上拉! 因為會飛脫扣不回去!(但一定要試試向下拉,因為很有機會是換回去的貨,職員無留意拉鍊維修後,比左你) :unhappy: 佢有權唔換架…去換時記得話本身係咁既…
9.衣領有好多爆了線的情況 :oh:我開左兩盒都係咁~無奈要接受

唔想行多幾次旺角,取貨時就要記住chenk呢d啦!!:71:
祝大家領到最perfect既心頭好~
回復 37# phoenix_fai

thanks a lot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我仲差幾日先拎得隻綠魔:53::63:
現場仲多唔多盒spiderman呢? 我想一次過拎哂佢地返屋企....
嘩......咁多問題check ar............